CRNO-BELI RADE PUNOM PAROM: Partizan dobio novo pojačanje!
Stadion Partizana, Foto: Espreso

POTPISANO

CRNO-BELI RADE PUNOM PAROM: Partizan dobio novo pojačanje!

On se već uputio ka Sloveniji, gde će se večeras priključiti novim saigračima

Objavljeno: 17:21h

Partizan je posle Frenka Kanutea u ponedeljak promovisao još jednog fudbalera.

Novi napadač crno-belih je povratnik u klub Nemanja Nikolić.

Parni valjak je saopštio da je doskorašnji fudbaler Vojvodine potpisao dvogodišnji ugovor.

Nikolić je u svom prvom mandatu u dresu Partizana odigrao 36 utakmica na kojima je postigao osam golova i upisao deset asistencija.

Nemanja Nikolić
Nemanja Nikolićfoto: FOTO: FK Partizan

On se već uputio ka Sloveniji, gde će se večeras priključiti novim saigračima.

- Kako mnogi vole da kažu prelazni rok je živa stvar i tokom leta uvek ima poziva. Ponuda kiparskog kluba je bila najkonkretnija, ali su u poslednjem trenutku promenili ponudu na šta ja nisam hteo da pristanem. Istog dana sam bio u kontaktu sa ljudima iz Partizana, a kad Partizan zove tu se odluka sama nameće – dogovorili smo se istog momenta i eto saglasan sam sa vama da je bilo suđeno da se vratim - rekao je Nikolić za klupski sajt.

U timu su igrači koje poznaje iz prethodnog mantada.

- Da tu su Šćeka i Dača, kao i Sveta Marković, Šehović i nekoliko momaka koji su tada bili deo omladinske škole. Sa svima sam ostao u sjajnom odnosu. Svakako znači kada u startu imaš poznata lica.

Dolazi na mesto Rikarda Gomeša, koji je bio najbolji strelac Superlige u poslednje dve sezone.

- Rikardo je sezonu za nama završio kao najbolji strelac lige što dovoljno govori o kakvom se napadaču radi. Imamo drugačiji stil igre, on je prava gol mašina, ja možda više gledam da obezbedim što bolje prilike saigračima, a naravno uvek je lep osećaj postići gol. Sa druge strane, moram da istaknem da nije bitan lični učinak nego generalni plasman Partizana, mi smo svi tu za njega i što bolji rezultat. Lično nikad se ne opterećujem statistikom i svoju igru podređujem timu. Na meni je da vredno radim ostalo će doći - rekao je Nikolić i dodao:

- Partizan se voli u svakoj situaciji – kada je šampion, a kada je lošiji period samo ime Partizana i njegova tradicija su dovoljan motiv za svakog pojedinca da da sve od sebe, pogotovo sada kad situacija nije bila dobra. Svi zajedno treba da vratimo Partizan tamo gde pripada, a to su trofeji i borba za njihovo osvajanje.

Za navijače ima posebnu poruku:

- Bez navijača nema Partizana. Oni su ti koji nam daju vetar u leđa. Ja i moji saigrači rezultatima i zalaganjem na terenu ćemo nastojati da ih na taj način vidimo u što većem broju i nadam se sto više slavimo zajedno sa njima.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.