"SAN MI JE BIO DA IGRAM ZA ZVEZDU, NE ZA REAL ILI BARSU!" Napadač priželjkuje ovu formaciju pod Baharom!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

živi san

"SAN MI JE BIO DA IGRAM ZA ZVEZDU, NE ZA REAL ILI BARSU!" Napadač priželjkuje ovu formaciju pod Baharom!

"Zadovoljstvo je igrati sa igračima poput Ivaniča, Kataija, Kange, došao je Stamenić i moj bivši i sadašnji saigrač Šljivić..."

Objavljeno:

Crvena zvezda je pobedila Borac iz Banja Luke 2:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u četvrtak u Užicu.

Zablistali su mladi igrači srpskog šampiona, a u novoj sezoni se mnogo očekuje od Jovana Mijatovića.

- Imati takve igrače iza sebe koji te jednim pasom mogu spojiti sa golom je jedna velika čast. Zadovoljstvo je igrati sa igračima poput Ivaniča, Kataija, Kange, došao je Stamenić i moj bivši i sadašnji saigrač Šljivić. Osećaj je fenomenalan igrati s njima jer su to igrači koji mogu da jednim potezom da reše utakmicu - rekao je Mijatović.

Govorio je detaljnije i o formaciji koja mu prija.

- Nekad mi dobro leži da sam sam u špicu, nekad ne, sve zavisi od formacije. Kad bismo igrali 4-2-3-1 to mi ne bi baš ležalo, ali kod 4-3-3 sa dva polušpica iza sebe i dva krila to mi više odgovara, a najviše mi odgovara 4-4-2.

Jovan Mijatović
foto: Starsport©

Mijatović je prošle sezone debitovao za prvi tim Zvezde i to na meču Lige Evrope protiv Ferencvaroša kada mu je šansu dao tadašnji trener Miloš Milojević.

- Kad sam bio mali prvi san mi je bio da igram za Zvezdu, ne Real Madrid i Barselonu, nego za Zvezdu i kad sam dobio poziv za prvi tim i kada sam još saznao da ću debitovati u Evropi, prvo je bila posebna trema, a posle se nisam plašio, jer ovo je moj posao i od ovog ću živeti - staložen je mladi napadač.

Sada Mijatović mora da se nametne kod novog trenera, Baraka Bahara. Odlično je počeo jer je bio strelac prvog pogotka za Zvezdu pod vođstvom izraelskog stručnjaka, na prijateljskom meču protiv selekcije grada Užica 3:1.

- Rekao mi je da su godine preda mnom, imam tek 17, rekao mi je da samo nastavim ovako da radim i da ću dobiti minute - otkrio je Mijatović.

Bonus video:

00:48

Paklen doček za igrače Zvezde

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.