DELIJE STREPE: Ljubimac navijača na korak od odlaska u Premijer ligu!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

PREGOVORI SU U TOKU

DELIJE STREPE: Ljubimac navijača na korak od odlaska u Premijer ligu!

Englezi prvo moraju da uplate željeno veliko obeštećenje crveno-belima

Objavljeno: 18:06h

Notingem Forest je ušao u priču sa Crvenom zvezdom za Kingsa Kangvu. Osvajači Lige šampiona razgovarali su o potencijalnom prelasku zambijskog veziste na Ostrvo. Pregovori su krenuli u dobrom smeru, ali put do realizacije je dugačak.

Jedna od urednika Gardijana plasirao je vest da će Šumari morati da izdvoje oko 3.000.000 evra, kako bi dobili momka čije kvalitete cene. Ali, nisu jedini bacili oko na vezistu koji je minulog leta u transferu vrednom 1.500.000 evra stigao na stadion “Rajko Mitić”. Seltik, FIorentina, Lil i Monpelje su pokazali interesovanje, ali ako bi Kings Kangva birao gde će igrati u budućnosti, to bi definitivno bila – Premijer liga.

Zambijcu je san da zaigra na Ostrvu, no prvo će Crvena zvezda i Notingem Forest morati da sklope dogovor da bi postao član kluba iz najjače lige na svetu. Odnosno da Englezi uplate željeno obeštećenje crveno-belima.

- Svakom igraču je san da igra u Premijer ligi - rekao je Kings Kangva za zambijske medije i priznao da mu imponuje interesovanje klubova iz inostranstva, ali je i dalje usredsređen na Zvezdu:

Kings Kangva
foto: Starsport©

- Sačekajmo, videćemo šta će biti. Ako se ukaže prilika da zaigram u Premijer ligi, zašto da je ne iskoristim?

Dobar rezon ima Kings Kangva. Takva prilika ne pruža se često. Pritom, srpski šampion je osnažio sredionu terena, zaoštrio je konkurenciju, a zambijski vezista je u prvoj godini u Beogradu bivao i u drugom planu, posle odličnog početka.

Nije imao zacementirano mesto u startnoj postavi, ali jeste doprinosio. Neretko golovima ili asistencijama po ulasku sa klupe. Iako će crveno-beli igrati u Ligi šampiona, teško da bi iko ostao imun na ponudu iz Premijer lige.

Kings Kangva
foto: Starsport©

- Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kome želim da budem - završio je Kings Kangva.

Ambicije i želje ne krije, ali za sada, čini se, ne leti u oblake. Već sa obe noge stoji na zemlji, što je prvi preduslov da posao bude realizovan.

BONUS VIDEO:

00:20

Atmosfera pred početak meča Crvena zvezda - Voždovac

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.