DULJAJ JE BAŠ NJEGA TRAŽIO: Italijan stiže u Partizan, bio u Laciju, Hajduku iz Splita...
Igor Duljaj, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

POTVRDIO

DULJAJ JE BAŠ NJEGA TRAŽIO: Italijan stiže u Partizan, bio u Laciju, Hajduku iz Splita...

Završio je saradnju sa "dželatom" Crvene zvezde i Partizana

Objavljeno:

FK Partizan nastavlja renoviranje ekipe, najveće promene zasad su viđene u veznom redu, ali se dešavaju i u stručnom štabu.

Kako prenosi Telegraf, Igor Duljaj će dobiti novog pomoćnika, po svom izboru. U pitanju je italjanski trener Valerio Cudas (33).

Cudas je već raskinuo ugovor sa Šerifom iz Tiraspolja, sam je to potvrdio što možete videti ispod, i trebalo bi da izvaniči saradnju sa crno-belima tokom sledeće nedelje.

Svoj angažman započeo je u nižim rangovima italijanskog fudbala u ekipama Ostijamare i Ćivitavekiji, gde je radio kao asistent. U sezonama 2013/14 i 2014/15 doživeo je vrhunac karijere jer je bio član stručnog štaba Lacija dok je Rimljane vodio Stefano Pjoli, sadašnji trener Milana.

Cudas je bio je trener i u Lupu iz Rima, Ređini, potom u gruzijskom Potiju, rumunskom Aradu, mađarskom Honvedu, Pafosu sa Kipra, kao i škotskom Hibernijanu.

Italijan ima iskustvo rada i na Balkanu, pošto je bio deo osoblja Hajduka iz Spilta, kada je trener tog kluba bio njegov sunarodnik Paolo Tramecani.

U svim navedenim klubovima je imao različite uloge, primarno je vodio brigu o kondiciji igrača, ali je bio angažovan i kao tehnički asistent, ali i asistent menadžera.

U Šerifu je Cudas u proteklom periodu pomagao sunarodniku Robertu Bordinu, kao pomočnik u stručnom štabu.

Bonus video:

00:14

Grobari na rukometnom meču Partizan - Vojvodina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.