ARTETA NAJAVLJUJE: Sledeća sezona biće NAJTEŽA u istoriji Premijer lige!
Mikel Arteta, Foto: EPA/Neil Hall

ISKRENO OBRAĆANJE

ARTETA NAJAVLJUJE: Sledeća sezona biće NAJTEŽA u istoriji Premijer lige!

Arsenal je većim delom tek završene sezone bio na prvom mestu na tabeli, ali je u završnici posustao i titulu je odbranio Mančester siti

Objavljeno:

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da klub u letnjem prelaznom roku mora da pojača ekipu ako želi da osvoji šampionsku titulu u Premijer ligi.

- Sledeća sezona će biti najteža u istoriji Premijer lige. Zbog čega? Već je takva bila prošla sezona. U Engleskoj sam 22 godine i nikada nisam video takav takmičarski nivo. Toliko kvaliteta, organizacije, toliko sredstava, toliko dobrih trenera. Takav je nivo, a ako želite da osvojite Premijer ligu morate da budete najbolji. Zbog toga morate da se pojačate - rekao je Arteta, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Arsenal je većim delom tek završene sezone bio na prvom mestu na tabeli, ali je u završnici posustao i titulu je odbranio Mančester siti.

Fudbaleri Arsenala
Fudbaleri Arsenalafoto: Lindsey Parnaby / AFP / Profimedia

Arsenal je osvajanjem drugog mesta izborio plasman u Ligu šampiona.

- I danas me mnogo boli to što nismo osvojili Premijer ligu posle 10 meseci borbe sa Sitijem. Imali smo tri ili četiri povrede važnih igrača i od tada, sve se zakomplikovalo. Kada smo imali ceo tim, bili smo konstantni. Čim su se pojavili problemi, to nije bilo dovoljno - naveo je trener severnolondonske ekipe.

Spekuliše se da je Arsenal blizu dovođenja kapitena Vest Hema Deklana Rajsa i napadača Čelsija Kaija Haverca.

- Naš protivnik (Siti) ima najbolji tim na svetu, najbolju ekipu na svetu, najboljeg trenera na svetu. Nismo imali izbora nego da to prihvatimo i da pružimo ruku šampionu - dodao je Arteta.

Bonus video:

01:48

BAJAGA NA ARSENAL FESTU

(Espreso/BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.