CRVENA ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Verni "vojnik" se vraća na Marakanu? Stiže i najzvučnije POJAČANJE!
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport

otkud sad ovo?

CRVENA ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Verni "vojnik" se vraća na Marakanu? Stiže i najzvučnije POJAČANJE!

Mitar Mrkela govorio o novim potencijalnim pojačanjima za narednu sezonu

Objavljeno: 14:43h

Crvena zvezda je predstavila četvrto pojačanje za narednu sezonu, a u pitanju je bivši fudbaler Kopenhagena Marko Stamenić.

Tokom promocije, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela govorio o daljim planovima kluba tokom prelaznog roka.

Najavio je da bi potpis na ugovor sa srpskim šampionom ubrzo mogao da stavi još jedan fudbaler. Iako nije precizirao o kome je reč, pretpostavlja se da bi to mogao biti napadač Atalante, koji je prošlu sezonu igrao na pozajmici u Sent Galenu, Emanuel Late Lat.

Mitar Mrkela
Mitar Mrkelafoto: Starsport©

- Radimo na nekim igračima, već ste pisali o njima. Očekujem da u narednih nekoliko dana predstavimo još jednog igrača. Dokle god traje prelazni rok postoji mogućnost da neko dođe ili ode - istakao je Mrkela.

Očekuju se, naravno, i odlasci sa stadiona Rajko Mitić.

- Radi se na nekim odlascima, ali još nismo dobili prihvatljivu ponudu da bismo završili neki transfer - objasnio je direktor crveno-belih.

Engleski mediji pisali su da Notingem Forest želi Kingsa Kangvu i da je spreman da plati 3.000.000 evra za obeštećenje. Takođe, pominje se i da bi Miloš Degenek još jednom mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Miloš Degenek
Miloš Degenekfoto: FOTO: FK Crvena zvezda

- Bilo je i drugih klubova koji su zainteresovani za njega, videćemo šta će biti - kratko je odgovorio Mrkela na pitanje o Kangvi i nadovezao se:

- Degenek nam je uvek interesantan, ostavio je dobar utisak u Crvenoj zvezdi. I trener ceni njegove kvalitete. Ima ugovor na još šest meseci sa Kolumbusom, videćemo, zavisi od odlazaka. Imamo šest igrača koji mogu da igraju na toj poziciji - dodao je Mrkela.

Bonus video:

00:14

Promocija Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.