BAHAR ODVEO ZVEZDINE FUDBALERE NA ZLATIBOR: Među 28 imena jedno neočekivano!
Barak Bahar na prvom treningu sa fudbalerima Zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

počeo prvi deo priprema

BAHAR ODVEO ZVEZDINE FUDBALERE NA ZLATIBOR: Među 28 imena jedno neočekivano!

Zvezda će na Zlatiboru odigrati dve kontrolne utakmice

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na pripreme na Zlatiboru.

Trener Barak Bahar je na put poveo 28 igrača koje trenutno ima na raspolaganju, a iznenađuje da je među njima golman Zoran Popović kom ugovor sa šampionom Srbije ističe za nekoliko dana. Prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u Čukaričkom i bio je viđen da ostane na Banovom Brdu jer sa Zvezdom nije potpisao novi ugovor.

Na Zlatibor su otputovali sledeći fudbaleri Zvezde: Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Zoran Popović, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Edmund Ado, Marko Stamenić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Milan Rodić, Nemanja Milunović
foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

Ekipi će se tokom priprema naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović, Piter Olanjinka i najnovije pojačanje Žan-Filip Kraso, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Zvezda će na Zlatiboru odigrati dve kontrolne utakmice, a rivali su: Sloboda Užice (26. jun u 18 časova) i Borac Banjaluka (29. jun u 18 časova).

Bonus video:

00:19

Navijači Zvezde sa košarkašima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.