HRVATI OGORČENI: Modrić kao Đoković! "Pa dobro, za Boga miloga!"
Modrić i Đoković, Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia/Karim SAHIB / AFP / Profimedia

dokle više? pitaju se

HRVATI OGORČENI: Modrić kao Đoković! "Pa dobro, za Boga miloga!"

Komšijama se nije dopao stav engleskog medija

Objavljeno: 16:16h

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je ostala bez još jednog trofeja, nakon što je posle penal "ruleta" poražena od selekcije Španije u finalu Lige nacija, a osim poraza, "vatrenima" teško pada što se Luka Modrić neće na trijumfalan način oprostiti od nacionalnog tima.

Legendarni as Reala je činio čuda i na klupskom i reprezentativnom nivou, ali Englezi smatraju da njegov učinak nije preterano impresivan.

Naime, magazin "Four-Four-Two" objavio listu 50 najboljih igrača svih vremena, na kojoj je vezista Reala loše plasiran.

Luka Modrić
Luka Modrićfoto: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osvajač Zlatne lopte je tek na 28. mestu, što se nije svidelo hrvatskim medijima. Tako "Večernji.hr" navodi ko je sve završio ispred kapitena hrvatskog nacionalnog tima.

- Pa dobro, za Boga miloga! Pitate se sigurno, gde je na FFT-ovoj listi smešten Luka Modrić ako ga nema među dvadeset najboljih? Evo i odgovora: tek na 28. mestu! Ispred njega još su Ronaldinjo, Jašin, Ćavi, Inijesta, Barezi, Karlos Alberto i Roberto Bađo. Da, naša Zlatna lopta i najbolji i najuspešniji nogometaš kog smo ikada imali jedva je ušao među najboljih trideset - stoji u tom tekstu.

U čitavu priču je "uvučen" i Novak Đoković koji je konstantno na udaru "zapadnog sveta".

Luka Modrić, Novak Đoković
foto: EPA/Ballesteros/EPA/Ali Haider

- Kako uopšte objasniti ovakav izliv "objektivnosti" prema Modriću, osim onim istim sindromom koji zapadni svet ima i prema 23-strukom osvajaču teniskih Grend slemova Novaku Đokoviću; nikada sportista sa ovih prostora, koliko god veličanstven i sportski uspešan bio, neće tamo dobiti afirmaciju koju zaslužuje – da je najveći svih vremena - zaključuje se u tekstu tog portala.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.