ZVEZDA POČELA PRIPREME, BAHAR SE PREDSTAVIO IGRAČIMA: Idem i sutra na utakmicu! (VIDEO)
Barak Bahar na prvom treningu sa fudbalerima Zvezde, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

počeo misiju

ZVEZDA POČELA PRIPREME, BAHAR SE PREDSTAVIO IGRAČIMA: Idem i sutra na utakmicu! (VIDEO)

Ne volim puno da pričam, nego da radim - rekao je Izraealac

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su letnje pripreme za sezonu 2023/24, a novi šef stručnog štaba Barak Bahar je na prvom treningu mogao da računa na 25 igrača.

To su: Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Ekipi će se naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Irakli Azarov, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović i Piter Olanjinka.

Igračima se predstavio i obratio Barak Bahar, novi trener.

- Pre svega, srećan sam što sam ovde i što vas sve vidim. Bio sam na košarkaškom derbiju juče, video sam neke od vas tamo, atmosfera je bila fantastična, bilo je sjajno. Takođe, pobedili smo, znači, idem i sutra na utakmicu. Uzbuđen sam zbog atmosfere, navijača, znam i da oni vole dobar fudbal. Da bi to sve bilo kako treba, moramo da radimo vredno, da budemo svi zajedno u tome. Ne volim puno da pričam, nego da radim. Dakle, mnogo rada i malo priče - bio je kratak Bahar, a potom predstavio stručni štab koji će činiti Gaj Sarfati (pomoćni trener), Adam David (analitičar) i Gaj Vizinger (trener golmana).

Bonus video:

00:14

Jokić stigao u Sombor

(Espreso/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.