STOJKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Srbija oslabljena na meču protiv Bugarske!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

POVREDA

STOJKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Srbija oslabljena na meču protiv Bugarske!

Prema prvim saznanjima povreda srpskog reprezentativca je teže prirode

Objavljeno: 18:01h

Luka Jović juče baš nije imao dan. Poništen mu je vodeći gol Forentine u finalu Lige konferencija, koji je njegov klub kasnije izgubio od Vest Hema (1:2), a potom je i doživeo povredu zbog koje će propustiti naredne reprezentativne mečeve Srbije.

Igrači i navijači fudbalskog kluba Fiorentina nadali su se da će u Pragu podići drugi evropski trofej u svojoj istoriji, međutim engleski Vest hem je bio uspešniji i u neizvesnom finalu Lige Konferencija zabeležio pobedu rezultatom 2:1.

U timu iz Firence, u startnoj postavi zaigrali su Nikola Milenković i Luka Jović, koji je u poslednjim sekundama prvog poluvremena postigao i gol, međutim on je poništen zbog minimalnog ofsajda. Tom prilikom pretrpeo je snažan udarac protivničkog igrača u nos i ostao da leži na terenu.

Luka Jović
foto: EPA/MARTIN DIVISEK

- Jović je iza sebe imao sjajnu partiju, ali je nažalost polomio nos i morali smo da ga zamenimo - rekao je Vićenco Italijano, trener Fiorentine nakon utakmice.

Prema prvim saznanjima, povreda srpskog reprezentativca je teže prirode i vrlo je verovatno da će biti potrebna hiruška intervencija što znači da će Jović gotovo izvesno propustiti okupljanje i neće biti na raspolaganju selektoru reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve – prijateljski protiv Jordana, 16. juna i u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske 20. juna u Razgradu.

BONUS VIDEO:

00:48

Mijatović: Piksi je sjajan u svakom pogledu

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.