SAZNAJEMO: Crvena zvezda kreće po reprezentativca, POD JEDNIM USLOVOM! Sve će se znati u nedelju...
Darko Lazović, Foto: Starsport©

delije čekaju

SAZNAJEMO: Crvena zvezda kreće po reprezentativca, POD JEDNIM USLOVOM! Sve će se znati u nedelju...

U sezoni na izmaku je bio standardan, ali se njegova situacija u klubu iskomplikovala

Objavljeno: 16:45h

U FK Crvena zvezda su još pre kraja sezone, kada se znalo da će novi trener biti Barak Bahar, isticali kako je jedna od ciljeva da u ekipu vrate svoje bivše fudbalere koji su se u međuvremenu afirmisali u inostranstvu.

Sportski direktor Mitar Mrkela je svojevremeno potvrdio da se razmišlja o Mihailu Ristiću i Luki Milivojeviću, ali i da oni nisu jedini.

Očigledno je na spisku bio i Darko Lazović, pošto su, kako Espreso saznaje, crveno-beli spremni da pošalju Veroni ponudu za 32-godišnjeg reprezentativca Srbije.

Darko Lazović
foto: EPA/MICHELE MARAVIGLIA

Lazović je prošlog leta produžio ugovor sa žuto-plavima i postao jedan od najplaćenijih igrača kluba. U sezoni na izmaku je bio standardan, ali se njegova situacija u klubu iskomplikovala porazom od Milana u poslednjem kolu.

Verona je ostala na 31 bodu, koliko ima i Specija pa će u međusobnom duelu u nedelju odlučivati ko će opstati u Seriji A.

Ako klub iz grada Romea i Julije ispadne u Seriju B, neće imati finansije da zadrži najplaćenije fudbalere i Zvezda tu vidi svoju šansu.

Darko Lazović
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Takođe, crveno-beli se uzdaju u svog glavnog kandidata u letnjem prelaznom roku - igranje u grupnoj fazi Lige šampiona. Smatraju da bi se Lazović u ovoj fazi karijere rado vratio na stadion "Rajko Mitić" i igrao u elitnom takmičenju, a ujedno "spasao" Serije B.

Darko Lazović je u Zvezdi igrao od 2009. do 2015. i osvojio jednu Superligu i dva Kupa Srbije.

Darko Lazović
foto: Dado Đilas

Bonus video:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.