Iz Zvezde odgovorili na odluku o strancima: Ovo ide najviše na našu štetu, ali nećemo da se bunimo...
Foto: Dado Đilas

Jasni su...

Iz Zvezde odgovorili na odluku o strancima: Ovo ide najviše na našu štetu, ali nećemo da se bunimo...

Ako su u FS Srbije rešili da smanje broj stranaca, mi ćemo to poštovati. Zvezda će uvek biti Zvezda i sa strancima i bez njih
Objavljeno:

Umesto šest, srpski klubovi od naredne sezone moći će u timu da imaju četiri strana fudbalera. Crvena zvezda ih trenutno ima 10, od kojih su šestorica redovno na terenu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jasno je da će se crveno-beli naći u velikom problemu zbog odluke Fudbalskog saveza Srbije da smanji broj inostranih fudbalera. - Ova odluka najviše ide na štetu Crvene zvezde, ali mi se nećemo buniti. Poznato je da u našem klubu igra najviše igrača iz inostranstva, problem je to što sa njima imamo dugoročne ugovore... Međutim, ako su u FS Srbije rešili da smanje broj stranaca, mi ćemo to poštovati. Zvezda će uvek biti Zvezda i sa strancima i bez njih - poručio je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević za Večernje novosti. Novi propisi sigurno će uticati da klubovi igračima iz država bivše Jugoslavije izvade srpske pasoše, a da li će tako biti i sa fudbalerima iz drugih zemalja, videćemo... - O tom - potom, još ne razmišljamo o tome - kratko je rekao Raosavljević na tu temu.

BONUS VIDEO: Sjajna serija trojki Marka Gudurića

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.