LEPA GAZDARICA SMANJUJE CENU ZVEZDI! Crveno-beli blizu da ispune želju Baharu (FOTO)
Alona Barkat, Foto: MENAHEM KAHANA / AFP / Profimedia

ŽENA SE PITA ZA SVE!

LEPA GAZDARICA SMANJUJE CENU ZVEZDI! Crveno-beli blizu da ispune želju Baharu (FOTO)

Velikan Marakane pregovora sa Alonom Barkat koja je novac zaradila u SAD, a potom se vratila u rodnu zemlju i počela da ulaže u fudbal

Objavljeno: 18:07h

Barak Bahar, novi trener Crvene zvezde telefonom je obavestio kapitena Milana Borjana da ga u novoj sezoni ne vidi kao prvog golmana.

Naravno, mišljenja su podeljena, jer se zna koliko je dobrog, iako je očito pao u formi doneo reprezentativac Kanade rođen u Kninu crveno-belima.

Milan Borjan
Milan Borjanfoto: Starsport©

Tehnički direktor Marko Marin ponudio je domaće rešenje u vidu Vladana Kovačevića, ali deluje da je Izraelac doneo odluku oko izbora između stativa.

U pitanju je Omri Glazer (27), golman Hapoel Ber Ševe i reprezentativac Izraela, a prošle sezone najbolji golman tamošnjeg prvenstva.

Prema pojedinim informacijama, momak rođen u Tel Avivu želi da napusti klub i ode u inostranstvo, a dobio je obećanje menadžera.

Agent svom klijentu planira transfer u Srbiju ili Belgiju, a jasno je da kada se priča o našoj zemlji, da se radi samo o Crvenoj zvezdi.

Omri Glazer na utakmici Izraela i Švajcarske
Omri Glazer na utakmici Izraela i Švajcarskefoto: EPA/LAURENT GILLIERON

Naravno, pita se i Ber Ševa pošto Omri ima ugovor do leta 2026. godine i jedan je od tržišno najcenjenih igrača u timu i za njega očekuju zaradu.

Zanimljivo da će o Glazerovoj sudbini odlučivati žena, a ime joj je Alona Barkat, gazdarica Hapoela koja je novac zaradila u SAD.

Alona Barkat
Alona Barkatfoto: MENAHEM KAHANA / AFP / Profimedia

Vratila se potom u Izrael i krenula sa ulaganjem u fudbal, a zajedno sa mužem bila je na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u ovoj zemlji.

Ber Ševa, odnosno 53-godišnja dama je spremna da izađe u susret velikanu sa Marakane i proda reprezentativca za nižu cenu.

Omri Glazer na utakmici Izraela i Švajcarske
Omri Glazer na utakmici Izraela i Švajcarskefoto: EPA/LAURENT GILLIERON

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Beograđani bi morali da daju nešto više od milion evra.

Glazer je prošle sezone u finalu Kupa odbranio tri penala protiv Makabija iz Haife koji je vodio Barak Bahar i Hapoelu doneo trofej.

Bonus video:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.