PARTIZAN DONEO RADIKALNU ODLUKU: Dvojica stranaca LETE iz Humske!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

seča

PARTIZAN DONEO RADIKALNU ODLUKU: Dvojica stranaca LETE iz Humske!

Crno-beli se spremaju za narednu sezonu

Objavljeno: 14:15h

Velika rekonstrukcija očekuje Partizan tokom leta.

Ljubomir Fejsa se već oprostio od kluba, a crno-beli žele da se otarase i dvojice stranaca, Hamidua Traorea i Patrika Anradea, saznaje Telegraf.

Čelnici Partizana već su nagovestili agentima Traorea i Andrade svoje namere o rastanku sa njihovim klijentima

Ipak, Partizanu neće biti lako da se reši pomenute dvojice, jer oni imaju ugovor sa Parnim valjkom u trajanju od još dve godine.

Patrik Andrade
Patrik Andradefoto: Starsport©

Obojica su prošlog leta stigli u Humsku 1 kao velika pojačanja. Andrade je stigao bez obeštećenja, dok je Partizan Giresunsporu za Traorea platio čak 700.000 evra.

Momak sa Malija je i imao neke dobre utakmice u dresu Partizana, a tome je dodao i sasvim pristojan doprinos u večitim derbijima i evropskim mečevima.

Sa druge strane, Andrade se posle dobrog početka potpuno izgubio, a kasnije su krenuli i problemi sa povredama, pa je momak sa Zelenortskih Ostrva propustio ogroman deo sezone.

Hamidu Traore
Hamidu Traorefoto: Starsport©

Ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da se oslobodi njih dvojice, imajući u vidu da ovaj novac koji trenutno primaju teško mogu da dobiju u nekom drugom klubu.

Zbog toga će morati da se nađe neki kompromis, a ukoliko Traore i Andrade na kraju napuste Partizan, crno-beli će na njihovo mesto dovesti jednog ili dvojicu fudbalera.

Bonus video:

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.