OD PAKLA DO TITULE! Navijači Sevilje skandirali svom junaku, Gudelj nije mogao da ne ZAPLAČE: "Hvala Bogu!" (VIDEO)
Nemanja Gudelj, Foto: Printscreen/Arenasport, EPA/Anna Szilagy

emocije na vrhuncu

OD PAKLA DO TITULE! Navijači Sevilje skandirali svom junaku, Gudelj nije mogao da ne ZAPLAČE: "Hvala Bogu!" (VIDEO)

Srpski reprezentativac se okitio drugom titulom prvaka LE sa Seviljom, a sve posle izuzetno teških dana za njega u prviatnom životu

Objavljeno:

Sevilja je gazda Lige Evrope. Teško je objasniti, ali kada se klub iz Andaluzije nađe u nokaut fazi ovog takmičenja, ostali mogu da dignu ruke od trofeja. Verovatno su prva dva trijumfa 2006. i 2007. kada se takmičenje još zvalo UEFA kup dala kolektivno samopouzdanje ekipi koje se samo nadograđivalo svakim novim osvajanjem drugog po snazi UEFA klupskog takmičenja.

To samopouzdanje se i te kako videlo kada su izabranici Hozea Luisa Mendilibara šutirali penale protiv Rome na "Puškaš areni" u Budimpešti, a verovatno bi jedan izveo i Nemanja Gudelj da nije doživeo povredu u samom finišu produžetaka.

Nemanja Gudelj, Jasin Bunu, Bono, Ivan Rakitić
foto: EPA/Anna Szilagy

Srpski reprezentativac se okitio drugom titulom prvaka Lige Evrope sa Seviljom (prvu osovojio 2019), a sve posle izuzetno teških dana za njega u prviatnom životu.

Gudelj i njegova devojka Anastasija Ražnatović su samo dva dana ranije izgubili bebu.

Tokom proslave pehara, kod veziste/defanzivca su se mešale emocije. Bio je srećan zbog trofeja, a ujedno su mu nailazile i teške misli zbog teškog porodičnog momenta. I na samom terenu nije mogao da obuzda suze u nekoliko navrata, pa su mu saigrači, naročito Marko Dmitrović, prilazili i grlili ga, pružali mu podršku.

A posebno emotivan momenat bio je kada su počeli da mu skandiraju navijači Sevilje, koji su mu odali počast što je uprkos velikom ličnom bolu izgarao za klub i doprineo tituli.

Tada se Gudelj slomio i više nije mogao da sakrije suze, koje je brisao rukama dok je prilazio navijačima, kojima je gestikulirao udaranjem pesnicom u predelu srca.

- Nije bilo lako, teška utakmica, ali osećaj je neverovatan. Posle nekoliko teških dana koji smo imali kao porodica, osećaj koji se teško preživljava, ali sada smo zasluženo pobedili i hvala gospodu Bogu za ovu pobedu, idemo da slavimo sada - rekao je Gudelj za TV Arenasport posle meča.

Bonus video:

02:09

SUZE SU SAME KRENULE, NISAM MOGAO DA IH ZADRŽIM! Gudelj nije mogao da sakrije emocije: Cele godine... Prvo Dragiša, SADA BEBA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.