"NJEMU NA OBRAZ" Bojan Ostojić uzvratio Ognjenu Vranješu, je li ovo kraj prepucavanja?
Bojan Ostojić, Foto: FSS

ritern

"NJEMU NA OBRAZ" Bojan Ostojić uzvratio Ognjenu Vranješu, je li ovo kraj prepucavanja?

Sportisti treba da budu primer na terenu i van njega, da budu uzori deci pravim ponašanjem i rečnikom, bilo da su na početku ili zalasku karijere - istakao je Ostojić

Objavljeno:

Bojan Ostojić je dao svoj komentar na pregovore čelnika Partizana sa Ognjenom Vranješom.

Bosanski fudbaler se potom oglasio uvredljivom porukom na Instagramu, upućrenom pre svega Ostojiću koji je za Telegraf objasnio svoj prvi komentar, ali i odgovorio Vranješu.

Ognjen Vranješ
foto: Instagram

- Nijednog momenta nasam upitan o Ognjenu Vranješu, ako se on pronašao u mojim rečima to je njegov problem, njegovo pravo na mišljenje kao što i ja imam pravo na svoje. Smatram i ponavljam, svako ko na bilo koji način uvredi neki klub, zvao se Partizan, Voždovac, Čukarički ili bilo kako, odnosno ako vređa zaposlene, trenere ili kafe kuvaricu, ne zaslužuje da nosi grb i dres tog kluba. Vranješa lično ne poznajem, niti mu želim bilo kakvo zlo, naprotiv, želim mu svu sreću u životu, a to što je napisao njemu na obraz. Smatram da sportisti treba da budu primer na terenu i van njega, da budu uzori deci pravim ponašanjem i rečnikom, bilo da su na početku ili zalasku karijere - istakao je Ostojić za Telegraf.

Bonus video:

00:25

Navijači Partizana u Stožicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.