STIGLA PRVA REAKCIJA IZ KOLUBARE:"Nekome očigledno smeta naš status superligaša!" (FOTO)
Fudbaleri Kolubare, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

STIGLA PRVA REAKCIJA IZ KOLUBARE:"Nekome očigledno smeta naš status superligaša!" (FOTO)

Stav predsednika ekipe iz Lazarevca je potpuno jasan

Objavljeno: 01:11h

Ne stišava se bura u Lazarevcu nakon vesti da je Kolubari oduzeto devet bodova, te su sa tim praktično ispali u niži rang srpskog fudbala.

Predsednik FK Kolubara Dragiša Urošević izjavio je da ne želi da komentariše odluku prvostepenog disciplinskog organa, da ne bi to bilo protumačeno kao neka vrsta pritiska. - Ne želim da komentarišem odluku prvostepenog disciplinskog organa, kako pojedini zli jezici i naši oponenti na sportskom terenu, a izgleda i van njega ne bi ovo smatrali pritiskom na drugostepenu komisiju, ali ova odluka je pravni nonsens, donešena bez ikakvog dokaza, po osnovu informacije dobijene od Uefa o MOGUĆOJ zloupotrebi, dakle sa obavezom da se to uvrdi u postupku. Nažalost prvostepeni organ to nije utvrđivao nego je samo bez dokaza izrekao kaznu Kolubari, koja očigledno nekom smeta sa njenim statusom superligaša, a zapravo šteta se pričinjava kako našem Gradu, tako nažalost i momcima koji su pošteno znojili dres Kolubare cele sezone - naveo je Dragiša Urošević.

Lazarevčani će uložiti žalbu drugostepenoj komisiji. Konačna odluka i zaključenje slučaja očekuju se, najverovatnije, do kraja nedelje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.