RONALDO SE VRAĆA U EVROPU I OBLAČI DRES VELIKANA? Transfer pomaže kompanija jednog biznismena (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Rodrigo Antunes

ODLAZAK IZ RIJADA?

RONALDO SE VRAĆA U EVROPU I OBLAČI DRES VELIKANA? Transfer pomaže kompanija jednog biznismena (FOTO)

Otkriveno je da bi Kristijano zarađivao manje nego u Al Nasru, ali se veruje da bi motiv bio nastavak obaranja rekorda u Evropi

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo (38) bi posle samo jedne sezone mogao da napusti Al Nasr i iz Saudijske Arabije vrati se u Evropu.

Kao potencijalna adresa spominje se minhenski Bajern kojeg je kontaktirao nemački biznismen Markus Šon oko plana da dovede Portugalca.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

Markus, inače veliki ljubitelj igre kapitena "navigatora" smatra da bi za obe strane bilo dobro da jedan od najboljih u istoriji postane Bavarac.

Šon je otkrio da bi kapiten kluba iz Rijada zarađivao manje nego na Bliskom istoku, ali veruje da bi motiv bio nastavak obaranja rekorda u Evropi.

- Svakako da bi bili neophodno da platimo za pozajmicu ili cenu transfera, ali ta opcija se u našoj kompaniji vidi kao nešto što pravi razliku. U slučaju trajnog ugovora, očekivali bismo da imamo deo zarade od prodaje dresova kako bismo smanjili sopstveni finansijski rizik - poručio je Šon čija bi kompanija pomogla pri transferu.

O dolasku Kristijana u Bajern bilo je govora jesenas prilikom odlaska iz Mančester junajteda, ali je direktor Oliver Kan bio izričito protiv.

Oliver Kan
Oliver Kanfoto: EPA/Clemens Bilan

Ronaldo je ove sezone u Al Nasru u svim takmičenjima odigrao 17 utakmica, postigao 13 golova uz dve asistencije, a ugovor ima do leta 2025. godine.

Navodno je Portugalac već počeo da razmišlja o povratku Evropu, ali se još ne zna gde bi želeo da nastavi da igra u 39. godini.

Bonus video:

00:39

Vrede kao Mesi ili Ronaldo: Upoznajte najneobičnije stanovnike Dohe

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.