JUVENTUS OPET U CENTRU SKANDALA: "Stara dama" pod istragom zbog veza s mafijom!
Foto: AP

uvek oni

JUVENTUS OPET U CENTRU SKANDALA: "Stara dama" pod istragom zbog veza s mafijom!

Anjeli je bio na saslušanju u Fudbalskom savezu Italije
Objavljeno:

Juventus je ponovo u centru pažnje istražnih organa u Italiji, ali ovog puta zbog povezanosti sa mafijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako prenose mediji, "stara dama" je predmet istrage Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Italije, jer veruju da su navijači tog kluba povezani sa mafijom.

foto: Reuters

- Zajedno s Frančeskom Kalvom, koji je u to vreme bio naš direktor, Alesandrom D'Anđelom (direktorom bezbednosti) i Stefanom Merulom (menadžerom za ulaznice) sam prozvan - priznao je Juventusov predsednik Andrea Anjeli razgovor sa istražiteljima i dodao: - Ovaj klub, kao ni ja, nema razloga da nekoga laže i zato sam ovde pred vama. Optužuju nas za saradnju s organizovanim kriminalom. Pod udarom smo više od deset godina, od Kalčiopoli skandala 2006. godine. Oduzeta nam je titula, izbačeni smo iz lige i proglašeni krivima zbog uticaja na sudije.

foto: Reuters

Anjeli je priznao da je imao sastanke sa ultrasima sa tribina od kojih su mnogi povezani sa kriminalom i mafijom. - Nikad se nisam sreo s mafijaškim šefovima. Imao sam razgovore s ultrasima različitih grupa, što je normalno za predsednika fudbalskog kluba. Neki od ultrasa nisu sveci? Da, slažem se, ali oni nemaju nikakve zabrane za utakmicu - dodao je on.

BONUS VIDEO: Ajzea Ostin priča o životu u Srbiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.