LALATOVIĆ: Ako izgubite od Zvezde to svi očekuju, ali ako je pobedite onda ste junaci!
Foto: Promo

spreman za okršaj

LALATOVIĆ: Ako izgubite od Zvezde to svi očekuju, ali ako je pobedite onda ste junaci!

Strateg "brđana" je istakao da njegovi igrači nemaju razloga za strah pred sudar sa šampionom
Objavljeno:

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj utakmici Superlige Srbije, kao i da bi bio zadovoljan bilo kojim rezultatom osim porazom, s obzirom na situaciju na tabeli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Očekujem da će nas Zvezda napasti, prvi su na tabeli imaju šest bodova prednosti od drugoplasirane ekipe, ali to je samo tri kada se podeli. Oni će imati pritisak da nas pobede, kao što mi imamo zbog plej-ofa. O tom plej-ofu smo pre početka mogli samo da sanjamo, ali sada smo u dobroj poziciji - rekao je Lalatović novinarima u Beogradu.

foto: Beta/Branislav Božić

- Ne zavisi sve od nas, jer možemo sve da pobedimo do kraja i da ne uđemo, ali posle ovih pet kola nada postoji. Zvezda je u usponu forme, to se vidi, imaju kvalitetne strance koji zarađuju ozbiljan novac u Srbiji i u svakom trenutku mogu da reše utakmicu - dodao je on.

Čukarički će u nedelju na Banovom brdu dočekati Zvezdu.

- Ukoliko bude sportske sreće i ako ne bude straha, za koji nemamo razlog, možemo do rezultata. Ako izgubite od Zvezde to su manje-više svi očekivali, ali ako pobedite vi ste junaci - rekao je Lalatović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.