ŽARKO LAZETIĆ "PECNUO" MILOJEVIĆA: Ne zna da li ostaje ili ide, a ...
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

zanimljivo viđenje!

ŽARKO LAZETIĆ "PECNUO" MILOJEVIĆA: Ne zna da li ostaje ili ide, a ...

Trener TSC sa puno respekta govorio o protivniku

Objavljeno: 22:06h

Fudbaleri TSC-a i Crvene zvezde sastaju se od 18.30 u polufinalu Kupa Srbije koji će biti odigran na stadionu u Bačkoj Topoli.

Tim trenera Žarka Lazetića je osim polufinala Kupa blizu i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Pred ovaj duel, Lazetić je istakao da je iza njegovog tima period ispunjen dobrim rezultatima.

Fudbaleri TSC
Fudbaleri TSCfoto: Starsport©/Srđan Stevanović

- Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih - istakao je Lazetić i dotakao se statusa Miloša Milojevića:

- Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival, ali samim tim što smo u polufinalu i što smo u prilici da igramo protiv takve ekipe u fenomenalnoj atmosferi na našem stadionu, samo po sebi je veliki uspeh. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali -rekao je on u izjavi za medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.