MILOJEVIĆ APOSTROFIRAO KARAKTER IGRAČA: Trener Zvezde već misli na TSC
Miloš Milojević, Foto: Starsport

jasan!

MILOJEVIĆ APOSTROFIRAO KARAKTER IGRAČA: Trener Zvezde već misli na TSC

Ima zamerke, ali je zadovoljan ishodom meča

Objavljeno: 21:40h

Crvena zvezda je savladala Vojvodinu sa 2:1 u okviru petog kola plej-ofa, a pobedu crveno-belima je doneo Kings Kangva u poslednjim sekundama meča.

Trener tima sa Marakane Miloš Milojević je sa osmehom analizirao utakmicu. - Svaka čast momcima, jer su pokazali karakter i to da i dalje jurimo gol. Sami smo uveli utakmicu u neizvesnost jer smo bili komotniji u odbrani i nedovoljno efikasni u poslednjoj trećini, s obzirom na veliki broj prilika, a kada ih ne iskoristite, onda vas kazne. Ipak, uz svu muku smo došli do tri boda, postigli lep gol koji nam daje smernice za kup u smislu toga ko je raspoložen i na nivou - počeo je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

Zvezdu naredna utakmica čeka već u sredu od 18 časova i 30 minuta kada će u polufinalu Kupa Srbije gostovati TSC-u. - To je sad najbitnija utakmica za nas, jer polufinale otvara finale, a ona se pobeđuju. Sistem takmičenja je takav da se igra jedna utakmica, a čeka nas duel sa dobrom i motivisanom ekipom, koja takođe želi da osvoji trofej. Neće biti lako, ali ako ispravimo stvari od večeras, i budemo dobri, možemo da prođemo dalje - zaključak je Milojevića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.