DRAMA U ITALIJI: Vlahović POLUDEO zbog izmene, Juventus se spasao u 97. minutu - Roma srušila Lever! (VIDEO)
Dušan Vlahović nije bio zadovoljan nakon što ga je Masimilijano Alegri izveo iz igre, Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

VELIKA BORBA

DRAMA U ITALIJI: Vlahović POLUDEO zbog izmene, Juventus se spasao u 97. minutu - Roma srušila Lever! (VIDEO)

Revanš je na programu za tačno sedam dana u u prestonici Andaluzije

Objavljeno:

Fudbaleri Juventusa teškom mukom izborili su remi sa Seviljom u prvom meču polufinala Lige Evrope, bilo je 1:1.

Revanš je na programu za tačno sedam dana u u prestonici Andaluzije.

Dušan Vlahović je u 4. minutu nehotice laktom udario kolegu iz reprezentacije Srbije Nemanju Gudelja, kome je tom prilikom bila raskrvavljena usna.

Stara dama je bila bolji rival na startu, a do prve kakve takve prilike stigla je u 12. minutu, Vlahović je uposlio Filipa Kostića, koji šutirao pored gola.

Pet minuta kasnije Sevilja je imala svoju prvu priliku, ali je udarac Lukasa Okamposa ukrotio Vojčeh Ščesni.

U 19. minutu Duci je imao ogromnu priliku, ali je iz izgledne situacije šutirao očajno i daleko preko gola.

Sevilja stiže do vođstva u 26. minutu, Okampos je lepo pronašao Jusufa En Nesirija, koji postiže gol i donosi prednost španskom predstavniku.

Nekoliko minuta kasnije ponovo je u prilici bio Okampos, ali su domaćini uspeli da se odbrane, nedugo posle ovoga šansu je imao i strelac En Nesiri, ali je Poljak na golu Juventusa odbranio njegov pokušaj.

Okampos je bio najbolji na terenu, ali je u 34. minutu zbog povrede napustio igru, a zamenio ga je Gonzalo Montijel. Do kraja poluvremena većih uzbuđenja nije bilo.

Filip Kostić je ostao u svlačionici, a zamenio ga je Samjuel Iling-Junior. Upravo je mladi Englez u 52. minutu imao dobru priliku, ali se u završnici akcije spetljao, te je sve otišlo u nepovrat.

Masimilijano Alegri je u 61. minutu iz igre izveo Dušana Vlahovića, koji je pobesneo zbog toga, te je ljutito seo na klupu za rezervne fudbalere.

Usledio je miran tok meča, te se pokazalo da je Alegri očito pogrešio što je izvadio Vlahovića.

Juventus je teško stvarao prilike, ali je u 85. minutu verovatno bio oštećen za penal. Adrijen Rabio je neporezno srušen u šesnaestercu gostiju, ali ni glavni sudije Danijel Zibert, ni VAR nisu smartali da je bilo elemenata za penal, pa se igra nastavila.

I kad se činilo da će Sevilja odneti veliku pobedu, Juventus je u 97. minutu stigao do izjednačenja. Posle jednog kornera rezervista Pol Pogba je pokušao glavom, a lopta je potom došla do Federik Gatija, koji je sa metar postigao gol glavom i doneo remi Staroj dami.

U drugom polufinalnom susretu, Roma je na svom terenu savladala Bajer Leverkuzen rezultatom 1:0.

Izabranici Žozea Murinja će tako sa prednošću otputovati u Nemačku narednog četvrtka.

Jedini strelac bio je mladi Edoardo Bove u 62. minutu. On je iskoristio odbitak posle pokušaja Tamija Ejbrahama i doneo pobedu Romi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.