SUPERKLASIKO = SUPERLUDILO: Igrač Boke bio BESAN K'O RIS, njegov POGLED KOJI UBIJA je hit na internetu! (VIDEO)
Luis Vaskes, Foto: Printscreen/Twitter/@AtaqueFutbolero

jedinstveni

SUPERKLASIKO = SUPERLUDILO: Igrač Boke bio BESAN K'O RIS, njegov POGLED KOJI UBIJA je hit na internetu! (VIDEO)

Kada izgube živce i puste da ih njihov temperament vodi, postaju nestvarno ratoborni i nema tog žutog ili crvenog kartona koji će ih obuzdati

Objavljeno: 23:28h

Svi su pobožni, a na terenu su spremni da odglume za oskara da bi dobili aut, a kamoli penal. Skoro svi su ponikli u siromaštvu pa je njihova glad za uspehom neprevaziđena i u kombinaciji sa priordnim talentom, neretko im daje ključnu prednost u odnosu na evropske fudbalere.

Ali, kada izgube živce i puste da ih njihov temperament vodi, postaju nestvarno ratoborni i nema tog žutog ili crvenog kartona koji će ih obuzdati.

To sve važi za fudbalere iz zemalja Latinske Amerike, a verovatno najviše dolazi do izražaja u derbiju nad derbijima - argentinskom Superklasiku.

U poslednjem, odigranom u nedelju veče po srednjoevropskom vremenu, River Plejt je kao domaćin savladao Boku Juniors 1:0 golom iz opravdano dosuđenog penala u nadoknadi vremena.

To su igrači Boke prihvatili, ali ne i ono što je usledilo posle gola Migela Borhe. Vezista Rivera, Agustin Palavesino, narugao se gostujućim navijačima (možda i igračima), a oni su eksplodirali od besa.

Superklasiko, FK River Plejt, FK Boka Juniors
foto: Luciano Bisbal / Zuma Press / Profimedia

To se naročito može reći za napadača Luisa Vaskesa kog su saigrači, protivnički igrači, ali i stručni štabovi u opštem krkljancu jedva zadržali da se ne obračuna sa Palavesinom.

Vaskesovo zajapureno brektanje i ubistveni pogled su brzo postali viralni, a sudija je na kraju pokazao sedam crvenih kartona pa nekako priveo meč kraju...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.