POSLEDNJI TRZAJ UPRAVE PARTIZANA! Fudbalerima premije za drugo mesto - malo li je?!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

MOTIV VIŠE!

POSLEDNJI TRZAJ UPRAVE PARTIZANA! Fudbalerima premije za drugo mesto - malo li je?!

Crno-bele očekuje žestoka borba za kvalifikacije za Ligu šampiona

Objavljeno: 10:31h

Fudbaleri Partizana igraju jednu od najlošijih sezona u modernoj istoriji! Dok su godinama unazad "večiti" delili prve dve pozicije koje garantuju izlaz u Evropu, crno-beli sada moraju u grčevitu borbu sa TSC-om. Čukaričkim i Vojvodinom.

Neće im biti lako da se izbore za željenu drugu poziciju, a kako prenosi Informer, aktuelna uprava kluba iz Humske pokušaće da probudi igrače i motiviše ih da obezbede kvalifikacije za Ligu šampiona.

Navodno, rukovodstvo Partizana odlučilo da ekipu premira sa 20.000 evra po igraču. Otprilike dakle oko 500.000 evra izdvojiće se u te svrhe.

Stadion Partizana
Stadion Partizanafoto: Starsport©

Podsetimo, Partizan do kraja prvenstvene trke očekuju okršaji sa Novim Pazarom, Radničkim iz Kragujevca, Vojvodinom u Novom Sadu i Voždovcem. Uz napomenu da su TSC i Čukarički trenutno četiri boda ispred, a Vojvodina rame uz rame sa crno-belima.

Ne treba pride zaboraviti ni da je aktuelno rukovodstvo na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošom Vazurom na meti sve brojnije opozicije, koja uveliko pokušava da ih skine sa funkcija, pa je možda ovo i jedan od načina ljudi iz Humske da ekipi poruče da je teren jedino na šta bi trebalo da se koncentrišu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.