Partizan ne odustaje od Živkovića, Nedić najavio borbu za najboljeg igrača!

Šta će odlučiti Andrija!?

Partizan ne odustaje od Živkovića, Nedić najavio borbu za najboljeg igrača!

Partizan ne želi da prihvati da je jedan od najboljih i najtalentovanijih igrača otići iz tabora crno- belih
Objavljeno: 11:17h

Rastanak između Andrije Živkovića i Partizana je sve izvesniji, barem je tako delovalo pre desetak dana. Međutim, potpredsednik cno-belih Vojislav Nedić je sada izjavio da šampion Srbije namerava da stupi u nove pregovore sa svojim najboljim igračem i njegovim ocem oko produžetka saradnje. Nemoguća misija za čelnike "parnog valjka", s obzirom da Živković već ove zime ima odrešene ruke da izabere neki od najjačih klubova Starog kontinenta. Ipak, u razgovoru za "Žurnal".

- Velika mi je želja da Živkovič ostane u Partizanu. Bivša uprava je napravila nepovoljan ugovor sa agencijom, ali računam da ćemo sa Andrijom i njegovim ocem, kojeg nisam upoznao, sesti i dogovoriti se da je on potreban Partizanu,a mi nikada nismo ostali dužni igračima - rekao je podpredsednik fudbalskog kluba Partizana.
Partizanu bi od eventualne prodaje mladog srpskog vunderkinda pripalo tek 25 procenata, isto toliko bi išlo i na račun Jovice Živkovića, a polovina od ukupne svote menadžeru agencije Pinija Zahavija. (Espreso.co.rs/izvor:Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.