EVO ZA KOGA NAVIJA KRUNISANI KRALJ ČARLS III: Nikada ne biste pogodili (FOTO)
Krunisanje Kralja Čarlsa III, Foto: PA Wire / Xinhua News / Profimedia

OVO NISTE ZNALI!

EVO ZA KOGA NAVIJA KRUNISANI KRALJ ČARLS III: Nikada ne biste pogodili (FOTO)

Princ Vilijam ne krije ljubav prema Aston Vili, dok se za kraljicu Elizabetu sumnjalo da joj je pri srcu uvek bio Vest Hem

Objavljeno:

U subotu je u Velikoj Britaniji krunisan kralj Čarls III, a on za razliku od njegovog sina Vilijama ne navija za Aston Vilu.

Čarlsova majka, kraljica Elizabeta Druga decenijama je ćutala o tome koji joj je tim pri srcu, a sumnjalo se na Vest Hem, dok njen sin ne krije koga bodri.

Kraljica Elizabeta
Kraljica Elizabetafoto: Profimedia

- Neki od vas su me pitali da li navijam za neki britanski fudbalski klub. I ja kažem – Da, navijam za Barnli! Ljudi me na to pitaju u čudu “Za Barnli?!” Navijam upravo za Barnli jer je taj klub prošao kroz neke izazovne periode i tražim način da mu pomognem i konzorcijumom svojih dobrotvornih projekata, uključujući i one u Aziji - rekao je jednom prilikom kralj.

Čarls je od tog obraćanja 2012. godine odlazio na Turf Mur, a od Barnlija je dobio dres sa brojem 1 i natpisom “Njegovo kraljevsko visočanstvo.”

Kralj Čarls III
Kralj Čarls IIIfoto: Profimedia

Naravno, voljeni klub mu je čestitao i na dan krunisanja i to sa ponosom.

Povratnik u Premijer ligu od naredne sezone u čast kralje intoniraće himnu "Bože, čuvaj kralja" pred poslednji meč u sezoni protiv Kardifa u ponedeljak.

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.