VLAHOVIĆ NA PRAGU NEOČEKIVANOG TRANSFERA: Juventusu ponuđena cifra od koje se vrti u glavi!
Dušan Vlahović, Foto: Fabio Ferrari/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

velika para

VLAHOVIĆ NA PRAGU NEOČEKIVANOG TRANSFERA: Juventusu ponuđena cifra od koje se vrti u glavi!

Aston Vila je spremna da ponudi ekipi iz Torina više od 100 miliona evra kako bi dovela srpskog fudbalera

Objavljeno: 16:47h

Transfer Dušana Vlahovića iz Juventusa sve je izvesniji kako se bliži leto i praktično iz dana u dan se pojavljuju novi kupci. Sada se, u moru velikana, ime srpskog golgetera dovelo s neočekivanim klubom.

Kako piše Marka, Aston Vila je spremna da ponudi Staroj dami više od 100 miliona evra kako bi dovela Vlahovića. Svi se pitaju otkud klubu iz Birmingema taj novac, ali vlasnici imaju plan da u narednu sezonu uđu s velikim ambicijama i pod palicom Mateua Alemanija. Poznati fudbalski radnik stiže na Vila park iz Barselone i već je "nacrtao" dva bombastična pojačanja. Ideja mu je da, pored Vlahovića, sa Nou Kampa odvede Ferana Toresa. Aston Vila je rešena, s Unaijem Emerijem na klupi, da osnaži ekipu tako što će se u velikoj meri pitati na transfer tržištu, a ime Vlahovića tome govori u prilog. Međutim, veliko je pitanje kako će reprezentativac Srbije da reaguje na interesovanje kluba iz Birmingema, posebno jer neće da igra u Ligi šampiona, što mu je prioritet u ovom trenutku. Čak i s Juventusom, a i u redu su mnogi drugi velikani.

Dušan Vlahović
foto: Andrea Staccioli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularni Duci se od januara povezuje sa Arsenalom, Čelsijem, Real Madridom i Pari Sen Žermenom, dok se i provlačilo ime minhenskog Bajerna.

Podsetimo, Juventus je pre godinu i po dana doveo Vlahovića iz Fiorentine za 81 milion evra.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.