BEZ PRAVA NA GREŠKU: Milojević svim snagama napada Napredak, ali uz UPOZORENJE
Miloš Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

JAKO VAŽAN MEČ

BEZ PRAVA NA GREŠKU: Milojević svim snagama napada Napredak, ali uz UPOZORENJE

Strateg crveno-belih bez kalkulacija ide po duplu krunu

Objavljeno: 16:04h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da će njegova ekipa u predstojećem četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Napretka nastupiti u najboljem sastavu i istakao da će crveno-belima u Kruševcu biti potrebna dobra igra i energija.

- Uvek igramo sa najboljim sastavom, tako će biti i sutra. Moramo da ispoštujemo fudbal i da igrači koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadrže mesto u timu da bi dobili i rotacijama dovoljnu dozu energije i motivacije pred meč- rekao je Milojević, prenosi klub.

Trener Zvezde se prisetio prethodnog duela sa Napretkom kada je njegov tim u Kruševcu odigrao 1:1 i istakao da taj tim može da bude neugodan.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Imaju način igre koji im odgovara, dobri su u prekidu i koriste prostor, ako se loše stoji iza lopte... Napredak može da bude neugodan, neće im faliti motiva, jer je Kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve, tako da, prava na grešku nemamo. Treba nam dobra igra i energija da bismo prošli dalje- rekao je on.

Milojević je naveo da nisu svi igrači spremni za sutrašnji meč, ali da će više znati posle današnjeg treninga.

- Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne sutra. Što se Spajića tiče, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo najbolje što je moguće za sve- zaključio je Milojević.

Utakmica je na programu u sredu od 18.30 u Kruševcu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.