"BIĆE ROTACIJA, TREBA NAM MALO SVEŽE KRVI I ENERGIJE!" Milojević najavio promene u timu za Čukarički (FOTO)
Miloš Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

ŽELI TRIJUMF

"BIĆE ROTACIJA, TREBA NAM MALO SVEŽE KRVI I ENERGIJE!" Milojević najavio promene u timu za Čukarički (FOTO)

Neke igrače koji su pod velikim opterećenjem ćemo odmoriti, rekao je između ostalog trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Crvena zvezda u nedelju od 17 časova dočekuje Čukarički u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije, a očekivanja je izneo Miloš Milojević, trener domaćina.

- Mogu da se očekuju promene ekipi, zato što smo imali dve utakmice u četiri dana, tako da nam treba malo sveže krvi i energije, biće rotacija - počeo je Milojević.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport©

Ispratio je duele "Brđana" sa Partizanom i TSC-om.

- Bili su to drugačiji mečevi. Dve utakmice protiv Partizana fudbaleri Čukaričkog su igrali na kontranapad, dok su protiv ekipe TSC probali da reše pitanje tog drugog mesta, malo se više otvorili i onda su imali više problema. Imaju dobru igru, nastupaju kvalitetno, mislim da su posle nas prikupili najviše bodova ovog proleća. Ulazimo sa punim poštovanjem prema protivniku u utakmicu sutra, međutim verujemo u svoj rad i kvalitet, nadam se da pred dobro popunjenom Marakanom možemo da dobijemo i Čukarički - rekao je Milojević.

Govorio je i o igračima koji se nalaze na pozajmici na Banovom brdu.

- Svakako da su sva trojica kvalitetni igrači, znamo da su Pankov i Popović imali iskustvo sa Zvezdom i u Evropi, ne treba govoriti o njima kao iznenađenjima, to su igrači koji su na visokom superligaškom nivou. Što se tiče Lučića on je dosta sazreo, radi se o dobrom igraču, više puta sam to naglasio. Na sportskom je sektoru i to je pitanje za njih kakvih će sudbina biti, nisam upućen u detalje ugovora sa Čukaričkim - istakao je Milojević.

Zoran Popović i Radovan Pankov
Zoran Popović i Radovan Pankovfoto: FK Čukarički

Nagovestio je i određene rotacije.

- Neke igrače koji su pod velikim opterećenjem ćemo odmoriti. Sve ostale ne, mislim da nam je potrebno da i igrači koji su nešto više umorni odigraju, kako bi držali neki takmičarski ritam - poručio je Milojević.

Priliku do kraja sezone će dobiti i mladi Jovan Mijatović, kao i Stefan Leković, koji su imali malih problema sa povredama u prethodnom periodu.

- Dobiće minutažu, nažalost su obojica imali probleme sa nekim manjim povredama. Moramo da shvatimo da su to mladi igrači sa kojima treba pažljivo raditi, iz razloga što kada smo mi na nekom reprezentativnom odmoru oni igraju za svoje reprezentacije. Pored toga što ih dovedete iz omladinaca ili kadeta i stavite na jedan viši nivo treninga, intenziteta i opterećenja, oni imaju i veći broj utakmica i treninga. Zadesili su ih i neki pehovi, ništa ozbiljno, ali im to donekle poremeti ritam, nadam se da će do kraja moći da dobiju pristojnu minutažu - zaključio je Milojević.

Bonus video:

00:17

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.