San Lacija se nastavlja! Udario Srbin na Srbina, a Ljajić na saigrača! (VIDEO)
Foto: Profimedia

serija a, 28. kolo

San Lacija se nastavlja! Udario Srbin na Srbina, a Ljajić na saigrača! (VIDEO)

Torino je bio potpuno očajan i bezidejan
Objavljeno: 23:03h

Fudbaleri Lacija pobedili su u Rimu Torino sa 3:1, u poslednjoj utakmici 28. kola Serije A, i tako se popeli na četvrto mesto tabele.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sva četiri gola postignuta su u drugom poluvremenu, a Lacio je do pobede došao pogocima u finišu meča. Lacio je poveo u 56. minutu, kada je posle jednog centaršuta sa desne strane nastala gužva u šesnaestercu, a Čiro Imobile je došao do odbijene lopte i iz neposredne blizine smestio u mrežu. Torino je izjednačio u 72. minutu. Huan Iturbe je izveo slobodan udarac sa desne strane, takozvani "skraćeni" korner, a Maksi Lopes je bio najviši u skoku i glavom je smestio loptu u mrežu. Lacio je do novog vodjstva došao u 87. minutu.

Džordan Lukaku dao je loptu Balderu Keiti, koji se okrenuo ka golu, namestio se, i sa oko 18 metara sa leve strane pogodio suprotni ugao gola. Konačni gol postignut je u 90. minutu. Senad Lulić je iz kontranapada proigrao Felipea Andersona, koji je ušao u šesnaesterac i mirno savladao Džoa Harta. Lacio je sada na četvrtom mestu, sa dva boda više od Intera i četiri manje od Napolija na trećem mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Torino je ostao 10. na tabeli sa 39 bodova.

Torino je bio potpuno očajan i bezidejan. O tome koliko nešto ozbiljno nije štimalo u Mihinoj ekipi govori i svađa saigrača, Ljajića i Baselija, koje će srpski stručnjak već početkom drugog dela poslati pod tuš.

SERIJA A - 28. KOLO:

Petak

Juventus - Milan 2:1

Subota

Đenova - Sampdorija 0:1

Nedelja

Sasuolo – Bolonja 0:1

Kjevo - Empoli 4:0

Fjorentina - Kaljari 1:0

Inter - Atalanta 7:1

Napoli - Krotone 3:0

Peskara - Udineze 1:3

Palermo - Roma 0:3

Ponedeljak

Lacio - Torino 3:1 (Imobile 56, Keita 87, Felipe Anderson 90+1 - Maksi Lopez 72)

Rezultati by SofaScore

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.