Kada čujete šta je Grof Božović rekao o Kangi SMEH ĆE VAM BITI JEDINA OPCIJA!
Foto: Beta / Dragan Gojić

NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA

Kada čujete šta je Grof Božović rekao o Kangi SMEH ĆE VAM BITI JEDINA OPCIJA!

Crvena zvezda pobedila je večeras Javor sa 3:0 u poslednjoj utakmici 26. kola Super lige Srbije
Objavljeno: 23:03h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da su se njegovi fudbaleri u večerašnjoj utakmici protiv Javora predstavili navijačima na pravi način i rekao da je ova pobeda "jedan mali korak ka tituli".

- Utakmica je bila napeta dok nismo dali drugi gol, posle toga smo je rutinski priveli kraju. Imali smo neke šanse koje nismo iskoristii u prvom delu i da je tako ostalo, mislim da bi bilo mnogo teže u drugom da dodjemo do pobede, ali, na svu sreću, dali smo gol u 30. minutu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Sada nastavljamo put ka tituli, posle ovog malog koraka okrećemo se sledećem meču - rekao je Božović novinarima posle utakmice.

NAJBOLJA ZVEZDINA UTAKMICA OVE POLUSEZONE! Javor se vraća u Ivanjicu sa tri komada u mreži! (VIDEO)

Crvena zvezda pobedila je večeras Javor sa 3:0 u poslednjoj utakmici 26. kola Super lige Srbije. - Teren je bio prebrz, kiša ga napravila brzim, a mi nismo navikli da igramo po takvom terenu. Drago mi je što je bilo tako, bilo je dosta lepih akcija, dosta šansi. Pokazali smo se pred našim navijačima posle šokantnog preokreta u Novom Sadu na pravi način - kazao je Božović.

Gol Džona Ruiza moraćete da pogledate makar pet puta da biste verovali svojim očima! (VIDEO)

Na pitanje novinara da li je gol Džona Ruisa u finišu utakmice potvrda se vraća u formu, Božović je izrazio nadu da će to biti tako. - Ruis je dobar igrač. On je januaru bio na Kostariki s reprezentacijom, a ja ne znam ni koliko je trenirao i šta je trenirao. On je igrač koji mnogo defanzivnih poslova obavlja i tu ima veliku zaslugu. Nadam se da će podići formu, kao što očekujem da svi igraju bolje. Nadam se da će ovo psihološki da mu pomogne da podigne nivo igre - rekao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.