POTVRDA NAŠIH SAZNANJA: Reprezentativac Srbije neće u Zvezdu, ne menja sredinu i posle leta (FOTO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

OTVORIO DUŠU

POTVRDA NAŠIH SAZNANJA: Reprezentativac Srbije neće u Zvezdu, ne menja sredinu i posle leta (FOTO)

Čitava porodica se oseća dobro ovde. Nevezano za to da li igramo Evropu ili ne, ja želim da ostanem, rekao je iskusni as

Objavljeno: 12:04h
Veljko Petrović

Pre 12 dana, portal Espreso objavio je ekskluzivno saznanje da Nemanja Gudelj neće doći u Crvenu zvezdu na leto i da razmišlja samo o Sevilji.

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudeljfoto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Potvrdu naših saznanja u intervjuu za španski Muchodeporte dao je i sam reprezentivac "orlova" koji želi da ostane u Andaluziji.

- Nije trenutak da govorimo o produžetku mog ugovora, klub ima važnijih stvari sada. Mogu da kažem da smo na dobrom putu i da će dobre vesti stići uskoro. I klub i ja bismo voleli da produžimo saradnju, verujem da će sve ispasti dobro. Nadam se da ću biti ove sledeće godine - rekao je Gudelj.

Nemanja Gudelj (levo) na utakmici Mančester junajteda i Sevilje
Nemanja Gudelj (levo) na utakmici Mančester junajteda i Seviljefoto: Andrew Yates / imago sportfotodienst / Profimedia

Vezisti koji je na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" zaigrao i na poziciji štopera saradnja ističe na kraju tekuće sezone.

- Veoma sam srećan ovde, osećam ljubav navijača prema klubu, voleo bih da još dugo godina pomažem ovom klubu. Ne ostaje mi se ovde jer ekipa igra Evropu, nego jer Sevilju smatram svojom kućom, čitava poridica se oseća dobro ovde. Nevezano za to da li igramo Evropu ili ne, ja želim da ostanem - istakao je Gudelj.

Nemanja Gudelj (desno) na utakmici Maljorke i Sevilje
Nemanja Gudelj (desno) na utakmici Maljorke i Seviljefoto: EPA/Cati Cladera

Nemanja (31) je u Sevilji od jula 2019. godine i odigrao je 151 utakmicu i postigao četiri gola uz osvojenu Ligu Evrope u sezoni 2019/20.

Reprezentativac je Srbije od 2014. godine i upisao je 53 nastupa i jedan pogodak i uz dva meča na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru.

Bonus video:

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.