VELIKI PREOKRET OKO TRANSFERA BELINGEMA! Ovakav rasplet niko nije očekivao (FOTO)
Džud Belingem, Foto: EPA/Friedemann Vogel

IZNENAĐENJE!

VELIKI PREOKRET OKO TRANSFERA BELINGEMA! Ovakav rasplet niko nije očekivao (FOTO)

Džud navodno želi da ode u ekipu sa istorijom, projektom i zdravom sredinom kako bi mogao da se usavršava na pravi način

Objavljeno:

Tresla se gora, rodio se miš... Možda i najbolji opis situacije oko Džuda Belingema (19), jednog od najtalentovanijih fudbalera sveta.

Kako javlja "Sunday Times", vezista bi mogao da ostane u Borusiji Dortmund jer svi veliki i bogati timovi polako odustajli od njega.

Real Madrid ne želi da se bavi basnoslovnim ciframa oko transfera, osim ako Englez ne iskaže jasnu privrženost ovom klubu.

Liverpul smatra da za taj novac može da dovede više kvalitetnih imena, a navodno u trci su i dalje Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Mančester siti.

Džud Belingem na utakmici Šalkea i Borusije Dortmund
Džud Belingem na utakmici Šalkea i Borusije Dortmundfoto: INA FASSBENDER / AFP / Profimedia

Džud navodno želi da ode u ekipu sa istorijom, projektom i zdravom sredinom kako bi mogao da se usavršava na pravi način.

Po svemu sudeći Belingem će potpisati novi ugovor sa "milionerima" uz manju otkupnu klauzulu narednog leta završi tamo gde želi.

Džud Belingem
Džud Belingemfoto: EPA/TOLGA BOZOGLU

To će po svim parametrima biti Enfild, ali "crveni" imaju ograničen budžet i ne žele da veći deo završi za nekadašnjeg fudbalera Birmingema.

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.