KASANO NE OSTAJE DUŽAN MURINJU: Žestoko mu odgovorio, pa spomenuo Sinišu Mihajlovića
Siniša Mihajlović, Foto: Profimedia

nastavlja se prepucavanje

KASANO NE OSTAJE DUŽAN MURINJU: Žestoko mu odgovorio, pa spomenuo Sinišu Mihajlovića

Velike reči Italijana o legendarnom Srbinu

Objavljeno: 09:10h

Bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano nastavio je prepucavanje sa trenerom Rome, Žoze Murinjom, a usput se dotakao i Siniše Mihajlovića.

Na pitanje šta bi imao da poruči treneru Rome, Kasano je odgovor ispalio kao iz topa, a fudbal koji igra njegova ekipa je nazvao sramotnim. - Murinjo mora da razume da dok god njegove ekipe igraju loše, uvek će imati barem jednu osobu koja će mu to reći - mene. Osvojio je puno trofeja? Baš me briga. To važi za njega i za Alegrija. S jakim igračima igraju sramotan fudbal. Imaju trofeje? Pa šta? Ako njihove ekipe igraju s*anje od fudbala, ja to kažem i ne skrivam se - jasno je rekao u intervjuu koji je dao za "Gazetu".

Antonio Kasano
Antonio Kasanofoto: EPA/Filippo Venezia

Ipak, njega je najviše pogodila priča koju je Portugalac plasirao, a to je kako ga je istukao nekadašnji saigrač iz Intera Marko Livaja.

- Murinjo je spomenuo priču s Markom Livajom da ispadne kako me je on pretukao. U svojoj osamnaestogodišnjoj karijeri radio sam sve, svađao se, vređao, jednom sam čak bacio TV na trenera, mnoge sam naljutio, ali nikad se nisam potukao. Nikad. Ulizice koje informišu Murinja su ga opet napravili glupim - oštro je rekao. On se, između ostalog, dotakao i rada Bolonje sada, ali i u vreme kada je vodio Siniša Mihajlović.

- Tiago Mota je sjajan tip i još jedan trener čija ekipa igra dobro. Dodao je svoj stil na izvanredan rad koji je Mihajlović priredio tokom godina - kazao je i dodao:

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

- Siniša nam nedostaje. Ne mogu reći da sam mu bio blizak prijatelj, ali sam ga cenio. Pravi čovek, iskren, hrabar i tvrd, a nije skidao osmeh s lica. Siniša je imao velika mu*a. Treba nam mnogo ljudi poput njega, ali ih je, nažalost, jako malo.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.