LALATOVIĆEVA ODLUKA IZAZVAĆE ŽESTOKU POLEMIKU: NJIH DVOJICA sigurno neće igrati za Orliće na EP!
Foto: Fonet

odlučio je

LALATOVIĆEVA ODLUKA IZAZVAĆE ŽESTOKU POLEMIKU: NJIH DVOJICA sigurno neće igrati za Orliće na EP!

Jedna odluka novog selektora mlade selekcije neće naići na odobravanje javnosti
Objavljeno:

Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović rekao je da će na Evropskom prvenstvu u Poljskoj računati na fudbalere koji su izneli teret kvalifikacija i da neće zvati članove A selekcije poput Predraga Rajkovića i Aleksandra Mitrovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ne treba remetiti momke koji su izneli sav teret u kvalifikacijama. Možda ne bi bilo ni pošteno da pozovemo trojicu, četvoricu koja nisu igrala nijednu utakmicu. Veoma ih cenim, ali to je razlog. Bitna mi je atmosfera u timu. Ako su uspeli da se kvalifikuju, smatram da mogu da naprave dobar rezultat - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

foto: Saša Pavlić Koky

Mladi trener je objavio spisak mlade reprezentacije za prijateljske utakmice protiv Švedske i Slovačke, na kojima će debitovati od kada je postao selektor. On je kazao da je ekipa koju ima "najtalentovanija generacija" i da mu je žao što neće imati više vremena da provede sa njom.

Lalatović objavio spisak mlade reprezentacije i pozvao skroz zaboravljenu bivšu nadu Zvezde!

- Ali, oni se poznaju u dušu. Imaću sedam dana sada da ih upoznam i još 10 dana pred prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu. Pritisak je veliki, a selektor uvek nosi najveću odgovornost. Da ne verujem u ovu reprezentaciju, ne bih ovo prihvatio. Znam koliko oni mogu. Prihvatio sam vruć krompir i znam da zajedno možemo da napravimo dobar rezultat - kazao je Lalatović, koji vodi i ekipu Čukaričkog.

foto: Fonet

Po njegovim rečima, mlada reprezentacija ima kvaliet i samopozudanje, ali da je treba "malo razdrmati", i dodao da nacionalni tim mora da bude "svetinja" za igrače.

Lalatović je rekao da je za predstojeće prijateljske utakmice pozvao one koji su izneli najveći teret u kvalifikacijama, kao i da mu je drago što će Uroš Đurđević i Mijat Gaćinović na spisku selektora A reprezentacije Slavoljuba Muslina.

foto: Filip Plavčić

- A reprezentacija je prioritet. Čast nam je što je selektor Muslin uzeo ta dva igrača, to je pokazatelj njihovog kvaliteta - rekao je Lalatović i istakao da će na njih dvojicu moći da računa na duelu protiv Slovačke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.