NIKOLIĆEVA PORUKA GROBARIMA: Fokusirajte se na nas, a ne na stvari na koje ne možemo da utičemo! (VIDEO)
Foto: partizan.rs

IMAO JE ŠTA DA KAŽE

NIKOLIĆEVA PORUKA GROBARIMA: Fokusirajte se na nas, a ne na stvari na koje ne možemo da utičemo! (VIDEO)

Partizan će u nedelju od 13.00 gostovati u Lučanima protiv Mladosti u 26. kolu Super lige Srbije
Objavljeno: 12:35h

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da se nada da će u predstojećoj superligaškoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana njegova ekipa pokazati da je u usponu forme. - Nalazimo se u seriji od 21 utakmice bez poraza i u njoj su bila dva 'večita' derbija. Prethodna utakmica protiv Metalca je bila jako dobra i ako je to bio nagoveštaj, dobre forme, to je jako dobro za nas. Potvrdu svega toga treba da dobijemo u Lučanima u nedelju. Iskreno se nadam tome - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

MALER ZA PARTIZAN! Jedan od najstandardnijih igrača mora na operaciju kolena, sezona je za njega gotova!

Partizan će u nedelju od 13.00 gostovati u Lučanima protiv Mladosti u 26. kolu Super lige Srbije. Ekipa iz Lučana je u prolećnom delu šampionata na četiri utakmice ostvarila samo jednu pobedu, a na poslednje dve utakmice pretrpela je poraze.

- Očekuje nas vrlo neugodna utakmica protiv Mladosti, ulazimo u završnicu regularnog dela sezone. Oni su ekipa koja ima konitinuitet u poslednjih 15, 20 godina, kako upravljački, tako i igrački. Imaju verovatno najiskusnijeg trenera u našoj ligi - Neška Milovanovića, koji do tančina poznaje ligu, što svedoče rezultati njegove ekipe, koja je jako visoko plasirana. Imaju odličan spoj mladosti i iskustva i biće neugodan rival - rekao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.