RADOSLAV PRONAĐEN MRTAV U HRVATSKOM GROBU: Fudbalera (48) tražili tri dana!
Radoslav Kunzo, Foto: Facebook/KRIMI zprávy Blesku

tužan epilog

RADOSLAV PRONAĐEN MRTAV U HRVATSKOM GROBU: Fudbalera (48) tražili tri dana!

Radoslav je izašao i odšetao iz auta posle nesreće i ubrzo mu se izgubio svaki trag

Objavljeno:

Slovački fudbaler Radoslav Kunzo, koji je nestao pre tri dana, pronađen je mrtav u utorak (11. aprila), u Hrvatskom Grobu, delu regije Bratislava. O tome je na društvenoj mreži izvestio Slovački spasilački sistem.

- Uprkos velikom zalaganju svih jedinica koje su pomogle u potrazi, Radoslav je, nažalost, pronađen prekasno - saopštila je grupa na društvenoj mreži.

Radoslav (48) je oko pola tri ujutro svojim automobilom prošao kroz Hrvatski Grob (Horvatski Grob - selo koje su u 16. veku naselili Hrvati koji su bežali od Turaka). U Triblavinskoj ulici, iz nepoznatih razloga, Kunzo je verovatno izgubio kontrolu i skrenuo sa puta. Usput je naleteo na drveće, veće kamenje sa reflektorima, reklamne table.

Odbijeni ostaci oštetili su i fasadu susedne kuće. Radoslav je izašao i odšetao iz auta posle nesreće. Kako prenosi TV JOJ, prolaznik je hteo da mu pomogne jer je krvario iz uha. Primećen je na još nekoliko snimaka sa sigurnosnih kamera, a onda ga više niko nije video. pretpostvalja se da je bio dezorijentisan posle nesreće.

Kunzo je najveći trag tokom igračke karijere ostavio u Interu iz Bratislave, čiji je bio kapiten. Igrao je za još nekoliko slovačkih klubova i u austrijskom Kafenbergeru. Bio je poslednji trener ekipe Slovenski Grob, koja igra u petoj ligi.

- Poslednji put sam ga video u petak, igrali smo meč. Od tada nismo bili zajedno. On je napustio utakmicu i ne znam šta se zapravo dogodilo, jer se to dogodilo noću - rekao je Jaroslav Minarovič, predsednik fudbalskog kluba Slovenski Grob.

Bonus video:

00:27

Grobari prekinuli utakmicu Čukarički - Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.