KOSANOVIĆ OGORČEN POSLE DOBIJENOG OTKAZA: "Ništa me više u srpskom fudbalu ne iznenađuje!"
Milorad Kosanović, Foto: Starsport©

smena

KOSANOVIĆ OGORČEN POSLE DOBIJENOG OTKAZA: "Ništa me više u srpskom fudbalu ne iznenađuje!"

Klub iz Lučana odlučio je da raskine saradnju posle samo tri utakmice

Objavljeno: 23:46h

Svašta viđamo u srpskom fudbalu, ali ovo što je uradila Mladost iz Lučana Miloradu Kosanoviću, koji je posle samo tri utakmice dobio otkaz, je nešto što pomera granicu ludila u srpskom fudbalu na viši nivo.

Legendarni "Čika Miša" je nedavno promovisan kao novi trener, debi na klupi imao je protiv Novog Pazara 31. marta, a deset dana kasnije, posle utakmica u kojima je remizirao bez golova sa Napretkom u gostima i Mladosti GAT u Lučanima, klub je odlučio da se raziđu.

Meč protiv Mladosti GAT koji je odigran bez golova na teškom terenu u Lučanima došao je glave Kosanoviću, kojem je to bila i poslednja utakmica na klupi ovog tima.

- Istina je, nisam više trener Mladosti. Oni su odlučili da se raziđemo, nisu zadovoljni, pa kao oni će to bolje da rade - rekao je Milorad Kosanović.

Milorad Kosanović
foto: Starsport©

Na pitanje da li ga je iznenadila ova odluka, jer je tek nedavno promovisan kao novi trener, a ne može se reći ni da je imao toliko loše rezultate, jer je imao dva remija i poraz od Pazara koji se bori za Evropu, Kosanović kaže da to nije slučaj.

- Ništa me više u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje. Ja sam i došao na nagovore prijatelja i priče, nema me više ovde, sada idem kući i srećan sam zbog toga, više neću da ulazim u nekakve poslove na osnovu priča i obećanja drugara, već na osnovu lične procene. Nemam problema sa tim da radim, želim im sve najbolje, oni misle da će sami bolje, sada imaju neke utakmice sa ekipama kojima ništa ne treba, pa verovatno misle da će oni to da "završe" - zaključio je Kosanović za Telegraf.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.