ZANIMLJIVA IZJAVA TRENERA ZVEZDE: Evo šta je Milojeviću ZASMETALO protiv Radničkog!
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

OGLASIO SE

ZANIMLJIVA IZJAVA TRENERA ZVEZDE: Evo šta je Milojeviću ZASMETALO protiv Radničkog!

Zvezda nije doživela nijedan poraz u 30 odigranih kola

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Kragujevca rezultatom 2:0 i tako na sjajan način završili regularni deo Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Miloš Milojević nije bio previše zadoovljan tempom utakmice.

Aleksandar Katai
Aleksandar Kataifoto: Starsport©

- Drugačije je bez prisustva publike, pogotovo jer smo navikli na vetar u leđa i s te strane je energetski bilo malo monotono, ali momci su odradili dobar posao protiv ekipe koja stoji u bloku, igra na kontakt i faul. Utakmica je, za moj ukus, bila spora, ali smo dosta kreirali, postigli dva gola, mogli i još, tako da je bilo dobrih. Igrači koji su ušli (Srnić, Mituljikić, Mitrović, Mijatović i Nikolić prim. aut.) su pokazali kvalitet i budućnost, odmorili i Pešića i Kangu, uz to nismo iskoristili Kataija i Ivanića do kraja. Sve u svemu, pozitivan utisak.

Crvena zvezda nije doživela nijedan poraz u 30 odigranih kola.

- To je bio naš cilj i čestitam momcima na tome što su neporaženi posle 30 utakmica. To ništa ne znači, ako ne nastavimo u istom ritmu, tako da ne razmišljam o plej-ofu, već samo o narednom rivalu, a to će verovatno biti TSC. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo da li smo ostvarili naš cilj - zaključio je Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.