MESI ODLAZI IZ PARIZA? Francuski mediji karikaturama ismevaju partije Argentinca! (FOTO)
Lionel Mesi, Foto: EPA/Yoan Valat

NOVA UVREDA

MESI ODLAZI IZ PARIZA? Francuski mediji karikaturama ismevaju partije Argentinca! (FOTO)

Lionel već ima izuzetno privlačne ponude

Objavljeno: 16:26h

Lionel Mesi nalazi se pred velikom odlukom u karijeri. Šampion sveta ima najveću ponudu u istoriji fudbala od Al Hilala iz Saudijske Arabije, ali na stolu su još povratak u Barselonu ili ostanak u Pari Sen Žermenu.

Poslednji izbor je verovatno već nerealan, posebno zbog svega što Argentinac doživljava od navijača francuskog velikana. Lionel Mesi u poslednje vreme ne igra na vrhunskom nivou, ali ni ostatak ekipe ne blista. Ipak, navijači su kivni na Argentinca i ponižavaju ga na utakmicama zviždeći mu na domaćim susretima.

Proživljavao je Mesi svašta od dolaska u Pariz. Jedan od navijača se čak pojavio s posebno napravljenim dresom. Na njemu je ispisano: Kristijano je bolji od Mesija. Najbolji u istoriji je CR7.

Čak i francuski mediji počinju da ismevaju Argentinca pa se tako pojavila karikatura s naslovom: "Mesi, obožavani u Argentini se vratio u PSŽ" uz poprilično uvredljivu karikaturu na kojoj Mesi izgovara "Još jedna izgubljena lopta".

Na taj način su želeli da istaknu da Mesi ne može da se 'sastavi s loptom' i doslovno da je igrač manje na terenu. Ovakvi istupi navijača, ali i francuskih medija, Mesija teraju iz kluba. Sigurno je da Argentinac i njegovo okruženje sve prate i da su nakon svega sve manje šanse da prihvati ponudu za nastavak saradnje.

Država Katar je rukovodstvu kluba dala sredstva da zadrži Argentinca. Međutim, to će biti veoma teško i navodno je Leo već doneo odluku da ode iz tima. Ponude koje ima izuzetno su privlačne. Posebno se to odnosi na ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije koji je Mesiju spremio neverovatnih 400 miliona evra godišnje kako bi pojačao njihove redove.

Međutim, navodno je želja argentinskog fudbalera i porodice da se vrati u Barselonu. Ponuda katalonskog velikana je mnogo manja i iznosi 10 miliona evra bruto uz dodatne bonuse koji se dogovaraju. PSŽ definitivno ima najmanje šanse da zadrži Mesija, a nakon ovakvih stvari koje mu se priređuju, teško da će i pogledati bilo kakvu ponudu velikana iz Pariza.

Mesi je ove sezone u 33 nastupa postigao 18 golova i upisao je 17 asistencija u dresu francuskog prvaka.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.