BOMBA NA MARAKANI: Zvezda želi NEMILOSRDNU gol-mašinu iz komšiluka! (VIDEO)
Marakana, Foto: Starsport©

ZVER

BOMBA NA MARAKANI: Zvezda želi NEMILOSRDNU gol-mašinu iz komšiluka! (VIDEO)

Na Marakani se već uveliko pripremaju za letnji prelazni rok

Objavljeno: 12:55h

Crvena zvezda se nalazi nadomak osvajanja nove šampionske titule, a samim tim i direktnor plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Zbog toga na Marakani već odavno pripremaju pojačanja za letnji prelazni rok.

Kako prenosi Telegraf, velika želja čelnika Crvene zvezde je špic Maribona i reprezentacije Slovenije Žan Vipotnik (21).

On je ove sezone prava gol-mašina, te je na 30 mečeva postigao ukupno 20 golova za drugoplasirani tim slovenačkog prvenstva.

Njegove sjajne partije nisu promakle ni selektoru Matjažu Keku, koji mu je u martu uručio debitantski poziv.

Vipotnik je ekspresno iskoristio šansu u dresu Slovenije. Protiv Kazahstana je u 70. minutu ušao u igru i samo osam minuta kasnije postigao pobedonosni gol. I protiv San Marina je ušao sa klupe, te je kod drugog gola poslao loptu koju je Roberto Di Majo sproveo u sopstvenu mrežu, pa je tako upisao i asistenciju za nacionalni tim.

Čelni ljudi sa Marakane već su stupili u kontakt sa Mariborom, kako bi se raspitali oko potencijalnog obeštećena. Takođe, Zvezdini emisari su uživo pratili utakmcie Maribora kako bi se na licu mesta uverili u kvalitete Vipotnika.

Ipak, neće biti lako Zvezdi da ga dovede u svoje redove, pošto je Slovenac i na radaru Dinama iz Zagreba, ali i američkog Njujork sitija, filijale Mančester sitija.

Naravno, najveći adut koji imaju crveno-beli jeste direktno mesto u Ligi šampiona, što bi mladom špicu mogla da bude velika odskočna daska za nastavak karijere.

Nema šta, vrelo leto na Marakani je pred nama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.