Grof rekao da odlazi, a Zvezda se odmah oglasila povodom toga! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ODAGNALI SUMNJE!

Grof rekao da odlazi, a Zvezda se odmah oglasila povodom toga! (VIDEO)

Saopštenje, naravno, prenosimo u celosti... Zaista ima šta da se pročita
Objavljeno: 16:31h

Crvena zvezda se ovog popodneva oglasila saopštenjem, u kojem između ostalog poručuje da ima ''najbolji tim i najboljeg trenera u ligi''.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje u nastavku prenosimo u celini.

- FK Crvena zvezda je u protekla dva dana na svim nivoima unutar kluba održala niz sastanaka i razgovora sa igračima i trenerom sa ciljem da se sve strukture kluba stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule.

Crvena zvezda ima mnogo nasledjenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati ali mi ih rešavamo.

NEMOGUĆE!!! Ako se TO desi, Grof odlazi iz Zvezde!? (VIDEO)

Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi.

Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali. Svesni smo i velikih prepreka koje nam svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde. Bez obzira što smo očekivali bolju igru našeg tima u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih šest bodova prednosti.

Ubeđeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će naš tim vrhunac forme dostići kada bude najpotrebnije - u utakmicama plej-ofa.

Zato pozivamo sve navijače da daju svoj pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni a to je ono sto čekamo vec deset godina - osvajanje duple krune - piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: Zastava Partizana okrenuta naopako na 153. Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.