"PRIHVATAMO ULOGU FAVORITA IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA!" Radoslav Batak iskren pred derbi Vojvodine i Partizana
Radoslav Batak, Foto: Beta

"hoćemo da pobedimo"

"PRIHVATAMO ULOGU FAVORITA IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA!" Radoslav Batak iskren pred derbi Vojvodine i Partizana

Moramo da držimo crno-bele što dalje od gola, jer imaju jako dobre individualce u timu, rekao je trener Novosađana

Objavljeno: 14:12h

U derbiju 28. kola Superlige Srbije, Vojvodina na svom "Karađorđu" dočekuje Partizan u subotu, a očekivanja je izneo Radoslav Batak, trener Novosađana.

- Pred nama je veliki derbi, znamo dobro ko nam dolazi u goste. Ne bi trebalo trošiti reči na Partizan koji je prezimeo u Evropi i odigrao dobre utakmice u Ligi konferencije. U našem prvenstvu u nekoliko poslednjih utakmica imao je određen pad, ali su u svakoj od njih stvarali šanse po gol protivnika, što znači da imaju individualni kvalitet u fazi napada i ne smemo da im tu ostavljamo mnogo prostora. Moramo da držimo crno-bele što dalje od gola, jer imaju jako dobre individualce u timu - izjavio je Batak.

Radoslav Batak
Radoslav Batakfoto: Starsport©

Dodaje da njegova ekipa mora da nametne svoj tempo.

- Dobro smo se pripremali tokom ove dve nedelje, odigrali jednu prijateljsku utakmicu. Naša filozofija je da budemo tim koji će da nametne tempo, želimo da budemo ofanzivni kako bismo ugrozili rivala i oterali ga što dalje od našeg gola. Ulogu favorita možemo da prihvatimo samo iz razloga što igramo kod kuće i što imamo visoke ciljeve. Naspram sebe vidimo Parizan koji respektujemo, ali koji kao i svakog drugog protivnika hoćemo da pobedimo - zaključio je Batak.

(Espreso)

Bonus video:

00:09

Atmosfera pred utakmicu Nica - Partizan


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.