MESI ISPRAŠIO RIŠAIROV KURASAO: Leo het-trikom probio STOTKU, juri Ronaldov rekord! (VIDEO)
Lionel Mesi u zagrljaju Džovanija Lo Selsa, asistenta za njegova dva gola, Foto: EPA/Juan Ignacio Roncoroni

ples svetskog šampiona

MESI ISPRAŠIO RIŠAIROV KURASAO: Leo het-trikom probio STOTKU, juri Ronaldov rekord! (VIDEO)

Bivši igrač Crvene zvezde je pre meča pričao hrabro kako želi da pobedi Mesija i Argentinu, ali je na kraju njegova reprezentacija doživela očekivani debak

Objavljeno:

Reprezentacija svetskog prvaka Argentine odigrala je još jednu prijateljsku utakmicu koja je praktično bila prilika da navijači pozdrave svoje junake i uživaju uživo u njihovim majstorijama protiv slabijih rivala.

Nakon trijumfa nad Panamom (2:0) u kom je Lionel Mesi postigao 800. gol u karijeri, fudbalski bog Argentine je protiv selekcije Kurasaa došao do novog velikog jubileja.

"Gaučosi" su na stadionu "Uniko madre de siudades" u Santjago del Esteri sa 7:0 ponizili nejaki Kurasao a Mesi je postigao het-trik pogocima u 20, 33. i 37. minutu (prvi posle faula u začeću akcije koji je sudija prevideo).

Između Leovih golova u listu strelaca upisali su se Nikolas Gonzales i Enco Fernandes.

Mesi je prvim pogotkom na ovom meču došao do 100. gola u dresu reprezentacije. Pre meča je bio na brojci od 99, a nakon tri gola sada je jedan od tri igrača u istoriji fudbala koji je postigao trocifreni broj golova za reprezentaciju.

Mesi sada ima 102 gola, a ispred njega su samo Kristijano Ronaldo sa 122 gola za Portugaliju iAli Daei iz Irana sa 109 golova.

Mesi i ekipa su malo spustili "gas" u drugom poluvremenu, gde je u igru ušao i Rišairo Živković, novopečeni reprezentativac ove karipske zemlje.

Bivši igrač Crvene zvezde je pre meča pričao hrabro kako želi da pobedi Mesija i Argentinu, ali je na kraju njegova reprezentacija doživela očekivani debakl.

Do kraja meča vođstvo je povišeno. Najpre je Anhel Di Marija pogodio sa bele tačke u 78. minutu, a onda je konačan rezultat od 7:0 postavio Gonsalo Montijel.

Bonus video:

00:39

Vrede kao Mesi ili Ronaldo: Upoznajte najneobičnije stanovnike Dohe

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.