SERGEJ PRESEKAO! Srbin KONAČNO menja klub na leto?
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

nema više čekanja

SERGEJ PRESEKAO! Srbin KONAČNO menja klub na leto?

Srpski reprezentativac spreman za novo poglavlje u karijeri

Objavljeno: 15:46h

Navikli smo da je srpski vezista Sergej Milinković Savić zvezda svakog prelaznog roka, a verujemo da neće ništa drugačije biti ni na leto.

Naime, mediji su već počeli sa spekulacijama oko transfera jednog od najtraženijih fudbalera na tržištu.

Da li je ovo samo spekulacija ili je u pitanju pouzdana informacija videćemo u nedeljama koje su pred nama.

Navodno, Milinković Savić ne želi da produži ugovor sa Lacijom koji mu inicijalno ističe 2024. godine. Ovo su objavili novinari španskog sajta Relevo, koji tvrde da je Sergej "90 odsto spreman da promeni tim u narednom prelaznom roku".

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savićfoto: Starsport©

Isti izvor dalje navdi da predsednik Lacija Klaudio Lotito spreman da pregovara sa potencijalnim kupcima. Cena bi, za razliku od nekih ranijih letnjih pijaca, trebalo da bude dosta skromnija i vrti se oko sume od 40.000.000 evra.

Juventus se opet pominje kao moguća destinacija za SMS, gde bi ga sačekali Dušan Vlahović i Filip Kostić, mada se pominje i interesovanje zasad neimenovanih klubova iz Premijer lige. Svojevremeno je Sergeja pratio Mančester junajted. Takođe, Relevo podseća kako je Sergeju, inače rođenom u Ljeidi, san da obuče dres Real Madrida.

Srpski vezista ima solidnu sezonu iza sebe, u Seriji A je postigao četiri i namestio još osam golova, dok je u Ligi Evrope mreže tresao još dva puta.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.