ŠOK IZ NOVOG SADA: Policija zabranjuje meč Vojvodina - Crvena zvezda, a razlog su Delije?
Foto: Filip Plavčić

situacija je ozbiljna

ŠOK IZ NOVOG SADA: Policija zabranjuje meč Vojvodina - Crvena zvezda, a razlog su Delije?

Iz novosadskog kluba se pitaju zašto beogradski crveno-beli imaju povlašćeni položaj, pa se traži poseban tretman za njihove navijače
Objavljeno:

Samo dan nakon 153. večitog derbija stigla je informacija o tome da postoji mogućnost da derbi utakmica 25. kola Superlige koja se igra u sredu između Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu možda ne bude odigrana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se navodi u saopštenju novosadskog kluba, razlog za to jeste nemogućnost Policijske uprave Novi Sad da garantuje bezbednost prisutnih na stadionu, a problem je ispao oko toga na kojoj tribini će biti smešteni navijači gostujućeg kluba.

foto: Fonet

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je odigravanje utakmice 25. kola Super lige Srbije, u kojoj osmog marta na stadionu “Karađorđe” treba da se sastanu Vojvodina i Crvena zvezda, dovedeno u pitanje. Naime, Policijska uprava Novi Sad razmišlja o tome da donese odluku o zabrani javnog skupa čiji je zahtev za održavanjem u zakonom predviđenom roku podneo fudbalski klub Vojvodina kao organizator, jer po njihovom mišljenju nisu u mogućnosti da pruže bezbednost svim akterima ovog sportskog događaja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.