PALE TEŠKE REČI: Ovako je UHAPŠENI Ademi ISPROZIVAO selektora Srbije!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport

DOLIJAO

PALE TEŠKE REČI: Ovako je UHAPŠENI Ademi ISPROZIVAO selektora Srbije!

Agim Ademi je to uradio posle meča između Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru

Objavljeno:

Kao što smo već objavili, predsednik FS lažne države Kosovo Agim Ademi je uhapšen u Prištini.

On je i ranije bio poznat po mnogobrojnim skandalima, a naša javnost ga je upoznala kada je isprozivao selektora njegove zemlje Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

Agim Ademi je to uradio posle meča između Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru, u kojem su Švajcarci slavili rezultatom 3:2.

Agim Ademi
Agim Ademifoto: youtube.com/Lajmi net/printscreen

- Od legende poput Piksija nisam očekivao da će da nam psuje majku albansku. Bio je igračka legenda Jugoslavije, navijali smo za njega dok smo živeli u zajedničkoj državi, uživali smo u njegovim driblinzima i majstorijama, gledali smo ga i uživo u tadašnjoj Prvoj ligi. Mnogi Albanci s Kosova su ga voleli kao fudbalera i iznenađeni su da se on tako ponašao, i to čak na meču koji nije bio protiv Kosova nego protiv Švajcarske. Takve stvari ne priliče da uzvikuju ni navijači na tribinama, a kamoli učesnik utakmice na terenu - rekao je Ademi tada za Danas, a potom i dodao:

- Fudbaleri Srbije i Kosova trebalo bi da odigraju prijateljski meč i pokažu da fudbal i sport spajaju ljude, a ne da ih razdvajaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.