MILOJEVIĆU TITULA NIJE GARANCIJA ZA OSTANAK NA KLUPI ZVEZDE? Priča se i o dovođenju stranca za Ligu šampiona!
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

nije siguran

MILOJEVIĆU TITULA NIJE GARANCIJA ZA OSTANAK NA KLUPI ZVEZDE? Priča se i o dovođenju stranca za Ligu šampiona!

Miloš Milojević je za neuspeh u Kruševcu okrivio mentalitet igrača

Objavljeno:

Crvena zvezda je vrlo blizu odbrane titule šampiona Srbije s obzirom da na čelu tabele Superlige ima čak 18 bodova više od TSC-a, a 19 od Partizana.

Sledeće sezone nacionalni prvak će se direktno plasirati u grupnu fazu Lige šampiona, pa trener Miloš Milojević neće kao glavni zadatak imati uvođenje ekipe u elitu, na čemu se više puta sapleo njegov prethodnik Dejan Stanković i što je na kraju bilo razlog njegovog razlaza sa crveno-belima.

Ipak, da bi i tada bio šesf stručnog štaba Zvezde, Milojević mora da zadovolji čelnike kluba sa stadiona "Rajko Mitić" na svakoj utakmici. Posle niza dobrih partija u prvenstvu gde su njegovi izabranici i dalje neporaženi i plasmana u polufinale Kupa, desio se kiks u Kruševcu.

Napredak je izborio 1:1 protiv favorita, a Milojević je za neuspeh okrivio igrače.

- Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve. Nisam zadovoljan utakmicom, po ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija je bila na drugoligaškom nivou, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Prvo smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka. Time ne oduzimam ništa rivalu, bod domaćina je i plod njihove dobre igre - rekao je trener Zvezde na konferenciji za medije.

Miloš Milojević
foto: Starsport©

"Sportski žurnal" se u današnjem broju dotakao Milojevićevih teških reči igračima koje je "bacio pod voz". List tvrdi da se sve više postavlja pitanje da li će on voditi tim i sledeće sezone.

- Sve je jasnije da će i mašinovođa Miloš teško izbeći ulogu viška kad se završi aktuelna sezona. Tokom kompletnog proleća u zvezdaškoj javnosti su aktuelne priče da Milojević neće voditi ekipu u Ligi šampiona i da se uveliko traži zamena, takođe i da je nekoliko stranih trenera u igri. Posle startnog remija sa Vojvodinom 'šuškalo' se i o ekspresnoj promeni, ali nije rukovodstvo povuklo takav potez i sa istim trenerom ide ka trofejima - navodi se u današnjem izdanju "Sportskog žurnala" i dodaje da je potrebno mnogo dobrih poteza da bi se stvorio tim vredan igranja Lige šampiona.

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.