NEMOĆAN: Napoli NAPUNIO Vanjinu mrežu do vrha!
Vanja Milinković Savić, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

DEMOLIRANJE

NEMOĆAN: Napoli NAPUNIO Vanjinu mrežu do vrha!

Izabranici Lućana Spaletija su se dodatno približili osvajanju titule i samo je pitanje vremena kada će i matematički obezbediti dugo čekani Skudeto

Objavljeno: 17:43h

Fudbaleri Napolija pregazili su Torino u gostima rezultatom 4:0 u okviru 27. kola Serije A.

Izabranici Lućana Spaletija su se dodatno približili osvajanju titule i samo je pitanje vremena kada će i matematički obezbediti dugo čekani Skudeto.

Viktor Osimen je već u 9. minutu doneo prednost gostima, da bi u 35. minutu Kviča Kvaračkelija postiže giol sa bele tačke za 2:0.

Osimen je svojim drugim golom na utakmici u 51. minutu povisio na 3:0, da bi konačan rezultat postavio pozajmljeni fudbaler Totenhema Tangi Ndombele u 68.

Napolitanci sada imaju 21 bod više od drugoplasiranog Intera, koji kasnije tokom večeri igra "Derbi D'Italija" protiv Juventusa (20.45).

Torino, za koji su ceo meč odigrali Vanja Milinković-Savić i Nemanja Radonjić, a Ivan Ilić ušao u igru od 54. minuta, ostao je na 11. mestu sa 37 osvojenih bodova.

Srpski golman nije mogao da zaustavi mašineriju iz Napulja, te je sakupio samo dve intervencije protiv lidera italijanskog šampionata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.